Beoordelingen Autocentrum Hatebo

9,3
89 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

Ivo uit Groningen

03-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin Augustus een occasion gekocht bij autocentrum Hatebo. Dit autocentrum wist onze wensen en is hier direct mee aan de slag gegaan. Na meerdere opties en telefonisch overleg (wat wij als erg prettig hebben ervaren!), uiteindelijk een zeer geschikte auto gevonden in Duitsland. Hatebo heeft vanaf het eerste moment alles voor ons geregeld en uiteindelijk een super auto rijklaar en volledig afgeleverd. Al met al dus enorm tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Arnhem

15-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken op een zaterdag een heel goede gebruikte auto gekocht bij Hatebo. De auto was goed onderhouden (met bewijs) en echt superschoon opgeleverd. Eigenaar Hans ten Broeke nam alle tijd om de koop te sluiten. Hij wees me op de noodzaak om mijn verzekering meteen op de hoogte te stellen van het feit dat ik een andere auto gekocht had. Dit werd ter plekke door Hans digitaal geregeld. Ook heb ik via Hans een goede Pech Onderwegverzekering afgesloten (met alles erop en eraan) voor slechts € 49,- per jaar. Ik ben heel tevreden over de service en klantgerichtheid van Hans!


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Nijverdal

30-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hatebo is een zeer prettig bedrijf!

Hans neemt echt de tijd om alles uit te leggen!!

En wat zeker ook een plus punt is ! is de koffie


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Eibergen

13-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: OPROEP!!!
Aan alle mensen die op zoek zijn naar een waanzinnig mooie auto, en een goede garage waar kwaliteit, service en vriendelijkheid op nr. 1 staan!
Zoek niet langer, maar ga snel met "gierende banden" naar Autocentrum Hatebo in Aalten.
Wij zijn al jaren vaste klant, en hebben er meerdere auto's gekocht, en hebben ze daar ook in onderhoud.
Dat bevalt ons nog steeds prima. Sterker nog, wij zijn super tevreden over eigenaar Hans ten Broeke en zijn Top-team! Hatebo ........ ga zo door!!!




Ja, ik beveel dit aan

Bennie uit Bad Bentheim

13-05-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaaaaaren klant bij Hatebo. ik heb er 5 auto's gekocht en in onderhoud gehad. En nog steeds. Altijd tevreden. Vriendelijke mensen en deskundige en hulpvaardige monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Aalten

10-05-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren vaste klant bij autocentrum Hatebo, naar volle tevredenheid:
betrouwbaar, alles verloopt altijd volgens afspraak en erg gastvrij!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Rijswijk

25-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een zeer prettig eerste telefoongesprek medio januari, waarin ik zeer volledig geïnformeerd werd over de de auto die ik op het oog had bij Hatebo, heb ik een afspraak gemaakt om de de auto te komen bekijken vanuit Rijswijk. Ik had al een goed gevoel overgehouden aan het telefoongesprek, maar dat was nog niets vergeleken met toen ik in Aalten aankwam. Wat een hartelijke ontvangst bij Hatebo, hier weet men oprecht nog wat klantvriendelijkheid en service is! De auto zelf was nog mooier dan op de foto's op de website en we zijn goed uitgekomen met de prijs. De auto stond twee weken later als nieuw klaar, inclusief het invoeren vanuit Duitsland, een grote onderhoudsbeurt, airco onderhoud etc., glimmend gepoetst en wel! Inmiddels heb ik alweer bijna 5000 km gereden met mijn prachtige Audi A6, het is nog iedere dag een feest als ik instap. Hans, Yvonne en de rest van het team: bedankt voor alle goede zorgen en ga zo door, geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Raimond uit Aalten

28-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Enkele weken geleden een Audi A3 limousine gekocht bij dit bedrijf. De contacten met dit bedrijf heb ik als uiterst prettig ervaren en de gemaakte afspraken werden allen nagekomen. Ik raad andere autoliefhebbers aan eens een kijkje te gaan nemen en te genieten van de gastvrijheid. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de medewerkers gastvrij.


Ja, ik beveel dit aan

Martine uit Wassenaar

19-09-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag eindelijk mijn FIAT 500 sport opgehaald! Heel fijn en vriendelijk geholpen door Hans. Zeker de moeite waard om vanuit Wassenaar naartoe te rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Delft

07-09-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ook ik wil graag vanuit Delft (jaja!!) het bedrijf HATEBO bedanken voor de goede service bij het kopen van een ontzettend mooie VW POLO. Hele leuke reacties dat ik in een auto rijd helemaal uit Aalten! Echt de moeite waard, zeer vriendelijke mensen & de koffie is ook lekker!


Ja, ik beveel dit aan