Beoordelingen Autocentrum Hatebo

9,3
95 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 95 beoordelingen

Bennie uit Bad Bentheim

13-05-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaaaaaren klant bij Hatebo. ik heb er 5 auto's gekocht en in onderhoud gehad. En nog steeds. Altijd tevreden. Vriendelijke mensen en deskundige en hulpvaardige monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Aalten

10-05-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren vaste klant bij autocentrum Hatebo, naar volle tevredenheid:
betrouwbaar, alles verloopt altijd volgens afspraak en erg gastvrij!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Rijswijk

25-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een zeer prettig eerste telefoongesprek medio januari, waarin ik zeer volledig geïnformeerd werd over de de auto die ik op het oog had bij Hatebo, heb ik een afspraak gemaakt om de de auto te komen bekijken vanuit Rijswijk. Ik had al een goed gevoel overgehouden aan het telefoongesprek, maar dat was nog niets vergeleken met toen ik in Aalten aankwam. Wat een hartelijke ontvangst bij Hatebo, hier weet men oprecht nog wat klantvriendelijkheid en service is! De auto zelf was nog mooier dan op de foto's op de website en we zijn goed uitgekomen met de prijs. De auto stond twee weken later als nieuw klaar, inclusief het invoeren vanuit Duitsland, een grote onderhoudsbeurt, airco onderhoud etc., glimmend gepoetst en wel! Inmiddels heb ik alweer bijna 5000 km gereden met mijn prachtige Audi A6, het is nog iedere dag een feest als ik instap. Hans, Yvonne en de rest van het team: bedankt voor alle goede zorgen en ga zo door, geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Raimond uit Aalten

28-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Enkele weken geleden een Audi A3 limousine gekocht bij dit bedrijf. De contacten met dit bedrijf heb ik als uiterst prettig ervaren en de gemaakte afspraken werden allen nagekomen. Ik raad andere autoliefhebbers aan eens een kijkje te gaan nemen en te genieten van de gastvrijheid. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en de medewerkers gastvrij.


Ja, ik beveel dit aan

Martine uit Wassenaar

19-09-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag eindelijk mijn FIAT 500 sport opgehaald! Heel fijn en vriendelijk geholpen door Hans. Zeker de moeite waard om vanuit Wassenaar naartoe te rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Delft

07-09-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ook ik wil graag vanuit Delft (jaja!!) het bedrijf HATEBO bedanken voor de goede service bij het kopen van een ontzettend mooie VW POLO. Hele leuke reacties dat ik in een auto rijd helemaal uit Aalten! Echt de moeite waard, zeer vriendelijke mensen & de koffie is ook lekker!


Ja, ik beveel dit aan

Olaf uit Terborg

31-08-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste ervaring met dit bedrijf voelde meteen goed en gaf volop vertrouwen. Correcte behandeling en service. Ik kom er graag weer.


Ja, ik beveel dit aan

Marcia uit Enschede

20-08-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Bredevoort

29-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag 10-1-2015 alweer mijn derde auto opgehaald bij Hatebo
en dat is niet voor niets, ik kan u verklappen dat ik mijn vierde auto ook bij dit geweldige team ga aanschaffen,goed advies, goede service, gezelligheid en een bakkie koffie, en altijd een goede prijs,
Wat wil je nog meer?


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Aalten

08-12-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kort geleden mijn derde inruil auto bij HATEBO gekocht, al die jaren meer dan tevreden geweest. Het gehele team verdient alle lof. Altijd vriendelijk en bereidwillig tot buiten de werkplaats en kantooruren.
Je krijgt hier echt het gevoel dat ze wat voor je over hebben.


Ja, ik beveel dit aan