Beoordelingen Autocentrum Hatebo

9,3
95 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
81 t/m 90 van 95 beoordelingen

Jeanine uit Doetinchem

04-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze altijd een stapje harder lopen of net even meer doen dan is afgesproken.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Aalten

04-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zij zeer kundig zijn. Klantvriendelijk.Laten niet lang op zich wachten. Je kunt altijd een kopje koffie krijgen. Doen niet moeilijk over garanties.


Ja, ik beveel dit aan

L.S uit Ulft

03-04-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoonweg SUPER!! Kwaliteit en service staan voorop. Goede inruilprijzen en zeer acceptabele verkoopprijzen. Geen gedraai eromheen, maar gewoon makkelijk en eenvoudig een auto kopen. Geen achterbakse provisieverkopers, maar 2 doodnormale mensen.. Iets wat je nog maar zelden tegenkomt. Chapeau !!


Ja, ik beveel dit aan

Bonnie uit Winterswijk

01-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit bocholt

25-03-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aus Zufall bei Hatebo gelandet. Selten so eine gute Kunden freundlichkeit erfahren. Auch die Werkstatt sehr auf Service eingestellt und Fachkompetent! Preislich alles im guten Rahmen. Bin mittlerweile Stammkunde geworden und das wird auch so bleiben. Einfach Top!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Doetinchem

25-03-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service nog echt service is!!


Ja, ik beveel dit aan

Jacquelien uit Groenlo

21-03-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zijsuper serviceverlenend zijn! Staan dag en nacht voor je klaar, als je problemen met je auto hebt!


Ja, ik beveel dit aan

vester uit dinxperlo

18-03-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Bredevoort

17-03-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alles er klopt,en het personeel weet waar het om gaat. namelijk goede en vriendelijke service.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Eibergen

16-03-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eigenaar Hans ten Broeke, en het complete team van Autocentrum Hatebo niet alleen hart voor de zaak hebben, maar ook voor de klanten! Een Topbedrijf!!! Altijd fijn om heen te gaan.


Ja, ik beveel dit aan