Beoordelingen Autocentrum Leek

8,5
12 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Sanchez uit Leek

17-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Zuidlaren

15-11-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren vaste klant. Wat goed is moet je niet veranderen. Altijd klant vriendelijk, laatst met pech, kwamen ze de auto persoonlijk halen omdat er niet mee gereden kon worden. Altijd duidelijkheid in de te verwachten kosten. Snel en vakkundig geholpen....
Prima garage. Ik ben een zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Tolbert

27-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: meerdere auto,s bij dit bedrijf aangeschaft , tot heden geen onoplosbare redenen gehad om onze relatie met dit bedrijf te beeindigen, sterker nog ik beveel ze aan , na diverse andere ervaringen met andere autobedrijfen in de regio in de geschiedenis


Ja, ik beveel dit aan

André uit Tolbert

15-11-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig en behulpzaam personeel.
Volop inzet bij dit jonge en energieke bedrijf.
Van alle markten en merken thuis.


Ja, ik beveel dit aan

Hidde uit Leek

13-10-2011
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had met mijn Citroen Berlingo problemen met mijn uitlaat het maakte een raar getik. Ik kon direct komen en ze hebben het ter plekke gerepareerd ik kon zo weer onderweg.


Ja, ik beveel dit aan

Erik

07-10-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: service ten top, vorig jaar waterpomp laten vervangen door een ander bedrijf, is fout gemonteerd, en hier hebben ze mij keurig geholpen. leen auto of naar werk worden gebracht geen probleem in overleg. Hulp is hier zeer persoon lijk.


Ja, ik beveel dit aan

Robert

23-08-2011
1,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Slechte ervaringen met dit bedrijf. Vorig jaar een auto gekocht, geen schadeauto volgens de eigenaar. Wat blijkt tot grote schrik bij keuring andere garage, juni jongstleden, de auto is total loss geweest. Hiermee terug gegaan naar Autocentrum Leek, totaal geen begrip, geen gevoel en totaal niet oplossingsgericht. Geen service. Uiteindelijk een dikke kater aan overgehouden. Afrader!


D. J. (Dirk) uit Zuidhorn

26-04-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je daar blijft die je bent. Eerlijkheid op de eerste plaats


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Leek

14-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een goed autobedrijf is zonder poespas recht door zee en geven advies waar advies om gaat. Niet zelf beter worden maar de klant wordt beter. Al met al zeer tevreden !


Ja, ik beveel dit aan

e.j. uit opende

11-04-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service en nakomen van de afspraken


Ja, ik beveel dit aan