Beoordelingen Autocentrum Maarssen

9,2
24 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Naomi uit Vlaardingen

08-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto aangeschaft. Heel vriendelijk en transparant. Na een proefrit bleken de remschijven niet goed meer te zijn. Hank bood meteen aan deze te gaan maken. Ik werd op de hoogte gehouden van de reparatie inclusief foto's. De reparatie was kosteloos en ze gingen er meteen mee aan de slag. Nu rijdt de auto als nieuw. De auto was scherp geprijsd en met 6 maanden garantie. Voor vragen kan je gemakkelijk even contact opnemen. Voor mij was dit de eerste keer bij autocentrum Maarssen en het was een positieve ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Breukelen

22-12-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service vooral de werkplaats is top ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen en dat voor een normale prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Govert Jan uit Houten

24-12-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Toen ik laatst tegen sluitingstijd belde omdat ik met autopech stond, kwam er meteen een medewerker om mij weg te slepen. Ik kreeg zo een vervangende auto mee, en de volgende dag kreeg ik mijn auto weer terug na reparatie, die overigens kosteloos verricht is!

Dat is Service met een hoofdletter!. Klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Maarssen

13-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben goed geholpen voor het aanschaffen van mijn nieuwe gebruikte auto en blijf zeker ook voor het onderhoud! Goed bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

B uit Maarssen

15-02-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik woon nu een half jaar in Maarssen en ben op aanraden van buren bij Autocentrum maarssen terecht gekomen voor een apk en onderhoudsbeurt voor mijn auto.
Vriendelijke mensen die mij op de hoogte hielden, dus geen nare verrassingen achteraf. Ik kom volgend jaar zeker weer terug!


Ja, ik beveel dit aan

C uit Maarssen

14-02-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ontvangst en goede uitleg over het aanbod. Toen we voor een auto kwamen kijken was er geen geschikte auto voor ons op dat moment. Na dat we een zoekopdracht hebben achtergelaten werden we na 2 weken gebeld. De auto die toen wel aan onze wensen voldeed hebben we gekocht. Fijn gevoel dat Autocentrum Maarssen ook nu weer ons volledig ontzorgd heeft..


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit Maarssen

14-02-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al meerdere keren een auto gekocht bij dit bedrijf. Prima auto's voor een eerlijke prijs. Aardige mensen en als er wat is dan wordt je altijd goed geholpen. Nog de ouderwetse vertrouwde service van vroeger, zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Peter D

30-12-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Belde in deze drukke eindejaarsweek of ik mijn winterbanden nog kon wisselen. Ondanks dat er bij Autocentrum Maarssen personeel ook vrij was hebben zij toch tussendoor de wielen voor mij gewisseld. Bovendien kon ik mijn zomerbanden gratis in de opslag laten omdat ik ook al geruime tijd bij ACM mijn auto in onderhoud heb. Prima geregeld allemaal en bedankt weer zover


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit ZAANDAM

17-11-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als er iets niet goed voelt dan is het wel een auto kopen bij een autodealer. Er is één uitzondering! Dat is dit autobedrijf, Autocentrum Maarssen. Klantgericht, transparant, (en waar vind je dit nog:) betrouwbaar! Een groot compliment voor de wijze waarop dhr. van der Linden zijn bedrijf heeft vorm gegeven, maar uiteraard ook zijn medewerkers (inclusief zijn vrouw!)


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Maarssen

02-11-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg plezierig contact. Je weet waar je aan toe bent.
Een zeer degelijk en betrouwbaar bedrijf!!!


Ja, ik beveel dit aan