Beoordelingen Autocentrum Papendrecht B.V.

8,5
26 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

K uit Papendrecht

20-06-2013
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Sinds alle wisselingen in personeel is de service en deskundigheid ver te zoeken.
Maar hoge rekeningen zonder de klacht te verhelpen is heel normaal.


Nelleke uit Papendrecht

23-04-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij hadden nog geen ervaring met dit bedrijf maar we hopen dat vanaf nu wel vaker te krijgen. We zijn echt enorm goed en snel geholpen!!
We kregen zonder moeite een leenauto mee die ook in hele goede staat was.
Echt een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Ridderkerk

22-03-2013
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is toe is goed, duidelijkheid, afspraken nakomen en goed werk afgeleverd. kortom, zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Spijkenisse

01-03-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima werk bij het plaatsen van een trekhaak, alles erg netjes en secuur aangesloten en gemonteerd m.n het 13 polige systeem met constante stroom. Dit laatste was een zeer complexe klus door alle aanwezige electronica, PRIMA! Zeer scherpe prijs zeker in relatie met de merkgebonden dealerprijs voor deze voorziening. Kortom dit bedrijf is een aanrader voor zeer goed werk tegen een concurrerende prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit 2992 NB Barendrecht

28-02-2013
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede voorlichting.

Correcte behandeling-en afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-02-2013
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Barendrecht

25-02-2013
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima! Geen lange wachttijd. Afspraak is snel gemaakt en wordt adequaat uitgevoerd zonder onnodige extra's op de factuur. Kennis van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Alblasserdam

24-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op aanraden van een kennis eens niet naar de dealer maar naar autocentrum. Ik kan zeggen: Goede service en netjes.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Papendrecht

19-12-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is een hele goede garage. Hele goede prijs en deskundigheid. Kom er al sinds de opening.


Ja, ik beveel dit aan

V uit Zwijndrecht

09-06-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan