Beoordelingen Autocentrum Snip

9,3
22 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Anoniem

31-03-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Grootegast

29-03-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Een super goed bedrijf en altijd klant vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Grootegast

28-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden. Al jaren laten we onderhoud aan onze auto doen bij Snip. Afgelopen maand een auto aangekocht bij Snip, deskundig en snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

Igor uit BREDA

06-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I have recently bought a used Mini cooper s at Snip. Very nice mini from 2007 in a good condition. Had an unpleasant experience with other garages in NL before, so decided to go for a BOVAG warranty. Got served by one of the owners. A very pleasant mister with a lot of attention to customers! Could drive my new car back home very same day. On the way back though got the engine check indicator blinking, so had to bring the car back. Turned out to be ignition coil malfunction. It had been fixed according to the warranty with no problems! Also got an excuse cake from the owner! 🍰 Was very nice of him. Compared to other garages in NL i have ever dealt with this one I definitely recommend!!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Grootegast

02-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren vaste klant bij Snip naar volle tevredenheid, je kunt altijd bij ze terecht ook als je meteen even hulp nodig hebt staan ze voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Staphorst

04-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Leeuwarden

19-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Langs gekomen voor een Seat Ibiza 2e hands.
Konden meteen proefrit maken met de auto.

Na de proefrit even rustig gezeten voor bak koffie terwijl gebreken die waren gevonden meteen werden opgelost.

Na betaling konden we de auto ook meteen mee krijgen.

Al met al een prima ervaring! Ga er sowieso weer kijken als er een nieuwe auto nodig is.


Ja, ik beveel dit aan

nienke uit haren

07-12-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: het is een fijn bedrijf de mensen die er werken willen het beste voor de klant top!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Stadskanaal

29-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paar week geleden een 2e auto aangeschaft bij Autocentrum Snip met een gratis nieuwe apk keuring.
Wij zijn zeer tevreden met de auto en de service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan