Beoordelingen Autocentrum Snip

9,2
17 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

B uit Staphorst

04-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Leeuwarden

19-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Langs gekomen voor een Seat Ibiza 2e hands.
Konden meteen proefrit maken met de auto.

Na de proefrit even rustig gezeten voor bak koffie terwijl gebreken die waren gevonden meteen werden opgelost.

Na betaling konden we de auto ook meteen mee krijgen.

Al met al een prima ervaring! Ga er sowieso weer kijken als er een nieuwe auto nodig is.


Ja, ik beveel dit aan

nienke uit haren

07-12-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: het is een fijn bedrijf de mensen die er werken willen het beste voor de klant top!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Stadskanaal

29-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paar week geleden een 2e auto aangeschaft bij Autocentrum Snip met een gratis nieuwe apk keuring.
Wij zijn zeer tevreden met de auto en de service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wietske uit Stroobos

14-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en vriendelijke service, laagdrempelig en zeer toegankelijk. Alles op één adres voor je auto; aanschaf, onderhoud, tanken en autowassen. Betrouwbaar en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service.
er werd niet moeilijk gedaan over een extra uit te voeren reparatie.


Rob uit Diepenheim

09-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, snelle service en meer dan voldoende deskundigheid.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Zuidhorn

07-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, direct hulp bij nood, reële kostenschatting vooraf en altijd meedenken in kostenbesparing als het kan.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Zuidhorn

05-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aanschaf en onderhoud van een tweedehands auto is vaak een kwestie van vertrouwen. In ca 20 jaar tijd, is dat vertrouwen nooit beschaamd geweest.


Ja, ik beveel dit aan