Beoordelingen Autocentrum Stiphout

8,5
37 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Kim uit Best

13-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes en snel gehandeld - blij met onze nieuwe aanwinst


Ja, ik beveel dit aan

Marco

17-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na een lange zoektocht ben ik weer net als bij mijn eerste auto uitgekomen bij autocentrum Stiphout. De eigenaar stond me te woord en was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ik mocht een proefrot maken en ben de historie van de auto nagegaan. Alles wat de eigenaar me over de auto vertelde klopte.Tijdens de proefrit bleek dat het stuur trilde bij het remmen en banden geluid maakte.
Zonder enig weerwoord hebben ze er nieuwe remschijven opgedaan en twee nieuwe banden.De auto was zeer scherp geprijsd en de inruil van mijn oude auto zeer goed.
Net als bij mijn eerste auto ben ik nu ook weer zeer tevreden over de afwikkeling met de koop van mijn nieuwe auto.
Ik kom hier zeker terug voor mijn derde auto.

Groeten,

M de Jong


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Zuilichem

13-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf. Zeer ontspannen manier van verkoop wat mij aanspreekt.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Venray

12-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Nuenen

19-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben daar onlangs een auto gekocht naar alle tevredenheid. Goede service en klant gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Rijswijk

19-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Samen met mijn vrouw gekeken naar een nieuwe familie auto. De Ford C-Max op voorraad had een mooie lage, onderbouwde, kilometerstand.

Auto zag er goed uit en reed prettig. Veel vragen kunnen stellen aan de verkoper en ook duidelijk en eerlijke antwoorden terug gekregen. Er ontbrak wel een sleutel, maar dit werd passend gecompenseerd.

Na een paar dagen achter een klein defect gekomen, maar ook dat is keurig opgelost door het autocentrum!

Autocentrum Stiphout levert kwaliteit, komt afspraken na en het zijn in mijn ogen eerlijke verkopers.


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Nederweert Eind

07-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

A uit Limburg

07-07-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top verkoper


Ja, ik beveel dit aan

desiree uit tilburg

04-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goede ervaring. na motorstoring in onze auto is er meteen een afspraak gemaakt om dit op te lossen. zelfs het vervoer van onze auto. dit is de juiste service die je verwacht bij aankoop van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Helmond

30-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mooie nette auto's ,zien er goed verzorgd uit, nette showroom. duidelijke uitleg op een vriendelijke manier.


Ja, ik beveel dit aan