Beoordelingen Autocentrum Stiphout

8,3
22 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Theo uit Lutjebroek

06-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Ankeveen

26-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf met relatief jonge auto's.
Wordt netjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hoogeveen

26-07-2017
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Weet waar je aan begint.
Via internet viel mijn oog op een jonge volvo V40 bij Stiphout.
De inruilprijs kwamen we telefonisch al vergaand overeen.
Het was tenslotte wel 200 km rijden.

Bij de aanschaf bleek dat de voorbanden glad waren en de auto ingesteld was op franse taal. (Omzetten naar NL kost 150 euro). Dat bleek niet onderhandelbaar.

Het onderhoudsboekje bleek incompleet.
Wel werd direct een Belgische Car-Pass getoond. Deze laat zien dat de kilometers correct zijn.
De mogelijkheid om ook schade te vermelden op de carpass was niet gebruikt.
Bij opvraag van de onderhoudshisotie in Belgie bleek dat de auto 3 kleine schades had gehad in 3 jaar. Maakt niet uit maar bij de aanschaf wel handig om te weten.
Ook bleek de 60.000 beurt niet uitgevoerd. Dat werd pijnlijk duidelijk toen mijn vrouw met de auto onderweg was en het olielampje ging branden.

De auto bleek geen lease auto te zijn geweest maar eigendom van een bedrijf. Dat bedrijf heeft 100 auto's bij de weg in eigen beheer. De strakke onderhoudsregels bij lease wel gelden waren daardoor mogelijk minder strak gevolgd.

Op basis van mijn ervaring raad ik je Stiphout aan als je:
een scherp geprijsde jonge auto wil kopen.
in de buurt woont
een volledig garantiepakket kan afsluiten
de auto van te voren kan laten uitlezen
je een volledige onderhoudshistorie bij een carpass hebt.
je eventueel bereid bent om zelf het nodige werk nog te laten uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Honselersdijk

24-07-2017
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht, en aankoopkeuring extern gedaan. Bij ophalen auto waren de punten niet afgewerkt zoals omschreven. Achteraf bleek ook dat de achterbanden totaal versleten, ruitenwisser reservoir was lek, ruitenwissers versleten, gordel achterin werkte niet. Auto was nooit door APK keuring gekomen. Dus erg jammer dat het zo moet!


Bogdan uit Eindhoven

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring was goed, alles is goed verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Beuningen

20-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

henk uit eersel

28-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

piet uit venlo

24-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer scherpe prijzen duidelijk en vakbekwame mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit Eindhoven

24-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Eindhoven

24-12-2016
4,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben enkele weken geleden bij Autocentrum Stiphout een Ford Focus gekocht. Bij deze auto zaten 2 sleutels: een met afstandsbediening en een reservesleutel zonder afstandsbediening. Wij vroegen of beide sleutels zouden werken in combinatie met de power button om de auto te starten en ons werd verteld dat deze inderdaad allebei zouden werken. Aangezien wij met z'n tweeën gebruik willen maken van de auto was dit erg belangrijk voor ons.
Bij thuiskomst probeerden we de auto te starten met de reservesleutel, maar dit lukte niet. De volgende dag gebeld naar Autocentrum Stiphout waar werd gezegd: "Dit zijn de enige sleutels die we bij de auto hebben gekregen, ze zouden gewoon moeten werken. Ik adviseer je om bij een Ford garage langs te gaan."
Bij de Ford garage vertelden ze ons dat een Ford met power button überhaupt niet gestart kan worden met een reservesleutel en dat deze dus alleen gebruikt kan worden om de auto te openen/sluiten. De enige oplossing was een extra sleutel met afstandsbediening kopen.
Kosten: 240 euro!! Wij zijn dus verkeerd voorgelicht door de verkoper van ACS en er was een totaal gebrek aan service/coulance.