Beoordelingen Autocentrum Stiphout

8,3
24 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Bram uit bleskensgraaf

11-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijke ontvangst. nemen uitgebreid de tijd voor je. deskundig advies. scherpe prijzen


Anoniem

24-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Lutjebroek

06-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Ankeveen

26-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf met relatief jonge auto's.
Wordt netjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hoogeveen

26-07-2017
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Weet waar je aan begint.
Via internet viel mijn oog op een jonge volvo V40 bij Stiphout.
De inruilprijs kwamen we telefonisch al vergaand overeen.
Het was tenslotte wel 200 km rijden.

Bij de aanschaf bleek dat de voorbanden glad waren en de auto ingesteld was op franse taal. (Omzetten naar NL kost 150 euro). Dat bleek niet onderhandelbaar.

Het onderhoudsboekje bleek incompleet.
Wel werd direct een Belgische Car-Pass getoond. Deze laat zien dat de kilometers correct zijn.
De mogelijkheid om ook schade te vermelden op de carpass was niet gebruikt.
Bij opvraag van de onderhoudshisotie in Belgie bleek dat de auto 3 kleine schades had gehad in 3 jaar. Maakt niet uit maar bij de aanschaf wel handig om te weten.
Ook bleek de 60.000 beurt niet uitgevoerd. Dat werd pijnlijk duidelijk toen mijn vrouw met de auto onderweg was en het olielampje ging branden.

De auto bleek geen lease auto te zijn geweest maar eigendom van een bedrijf. Dat bedrijf heeft 100 auto's bij de weg in eigen beheer. De strakke onderhoudsregels bij lease wel gelden waren daardoor mogelijk minder strak gevolgd.

Op basis van mijn ervaring raad ik je Stiphout aan als je:
een scherp geprijsde jonge auto wil kopen.
in de buurt woont
een volledig garantiepakket kan afsluiten
de auto van te voren kan laten uitlezen
je een volledige onderhoudshistorie bij een carpass hebt.
je eventueel bereid bent om zelf het nodige werk nog te laten uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Honselersdijk

24-07-2017
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht, en aankoopkeuring extern gedaan. Bij ophalen auto waren de punten niet afgewerkt zoals omschreven. Achteraf bleek ook dat de achterbanden totaal versleten, ruitenwisser reservoir was lek, ruitenwissers versleten, gordel achterin werkte niet. Auto was nooit door APK keuring gekomen. Dus erg jammer dat het zo moet!


Bogdan uit Eindhoven

26-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring was goed, alles is goed verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Beuningen

20-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

henk uit eersel

28-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

piet uit venlo

24-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer scherpe prijzen duidelijk en vakbekwame mensen.


Ja, ik beveel dit aan