Beoordelingen Autocentrum Stiphout

8,6
16 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

henk uit eersel

28-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

piet uit venlo

24-12-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer scherpe prijzen duidelijk en vakbekwame mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit Eindhoven

24-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Eindhoven

24-12-2016
4,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben enkele weken geleden bij Autocentrum Stiphout een Ford Focus gekocht. Bij deze auto zaten 2 sleutels: een met afstandsbediening en een reservesleutel zonder afstandsbediening. Wij vroegen of beide sleutels zouden werken in combinatie met de power button om de auto te starten en ons werd verteld dat deze inderdaad allebei zouden werken. Aangezien wij met z'n tweeën gebruik willen maken van de auto was dit erg belangrijk voor ons.
Bij thuiskomst probeerden we de auto te starten met de reservesleutel, maar dit lukte niet. De volgende dag gebeld naar Autocentrum Stiphout waar werd gezegd: "Dit zijn de enige sleutels die we bij de auto hebben gekregen, ze zouden gewoon moeten werken. Ik adviseer je om bij een Ford garage langs te gaan."
Bij de Ford garage vertelden ze ons dat een Ford met power button überhaupt niet gestart kan worden met een reservesleutel en dat deze dus alleen gebruikt kan worden om de auto te openen/sluiten. De enige oplossing was een extra sleutel met afstandsbediening kopen.
Kosten: 240 euro!! Wij zijn dus verkeerd voorgelicht door de verkoper van ACS en er was een totaal gebrek aan service/coulance.


Peter uit Weert

22-12-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Ford SMax gekocht voor een scherpe prijs. Prettig geholpen door Pascal.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit almere

20-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nuenen

28-06-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar ogende mensen en geen gladde verkooppraatjes. Ik kocht hier met een goed gevoel een prachtige Nissan Qashqai! Zeker een bedrijf waar ik nog wel eens terug zou gaan!


Ja, ik beveel dit aan

Jos

25-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect Ik heb nog nooit zo'n goede auto gehad. Ford focus diesel automaat. Hij was niet duur en kon hem er zelf niet voor importeren.
En ze gaven ook nog goed geld voor mijn volvo s60 met 4 ton op de teller. Ik heb nu een halve ton gereden met de ford en nog niks aan gehad. Super


Ja, ik beveel dit aan

Mathij uit Griensdtsveen

21-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jean-Paul uit Lierop

16-03-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben 2 keer wezen kijken naar een Ford Focus uit 2013. Beide keren was er niemand aanwezig in de winkel. Uiteindelijk iemand in de werkplaats gevonden die even kon helpen. Toen ik naar de motorkap keek naar een beetje steenslag, attendeerde de verkoper mij ook op een putje in het glas. Ook was de verkoper behulpzaam bij het kijken onder de motorkap, Mede door deze behulpzaamheid en het realistische verkooppraatje heb ik besloten de auto te kopen. Ik ben erg tevreden over de auto. Helaas lagen er geen matten in en ook zat er niet veel diesel meer in. Op deze bedragen zou je wel een setje nieuwe matten verwachten en een volle tank diesel bij aflevering. Al met al ben ik tot nu toe tevreden over deze garage.


Ja, ik beveel dit aan