Beoordelingen Autocentrum Twente

9,3
38 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Frits uit Enschede

28-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Almelo

09-11-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren tevreden klant. De klant staat altijd op de eerste plaats. Vriendelijke mensen met passie voor hun vak.


Ja, ik beveel dit aan

Amanda uit Almelo

18-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik laat de apk en onderhoud van mijn auto doen bij dit bedrijf en ben al jaren tevreden over hun!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Dedemsvaart

15-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen en content met de aankoop


Ja, ik beveel dit aan

Katja uit Almelo

11-10-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar mijn auto gekocht. Nog paar keer wat met mijn auto gehad, ik kon meteen terug komen. Goeie service en erg vriendelijk. Altijd in voor een bak koffie en gezelligheid.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit ALMELO

10-10-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Steenbergen

03-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een occasion gekocht en een auto ingeruild. De communicatie met Dennis verliep prettig en afspraken werden nagekomen. Ben tevreden over mijn aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Almelo

24-09-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom nu al een aantal jaren bij dit bedrijf goede ervaringen tijd nemen voor de klant deskundigheid en goede monteurs.


Ja, ik beveel dit aan

johannes uit hengelo

14-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na 3 weken aanschaf 2e hands auto is mijn distributieketting geknapt. Motor kapot. Ander motor gekocht en hebben ze het gratis ingebouwd. Auto loop perfect. Volgend jaar een gratis apk. Goeie service toch? Nog bedankt mannen!


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Wierden

13-09-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed bedrijf was er geen klant maar nu wel ongeveer 18.00 uur lekke band moest dringend naar Enschede er was eigenlijk niemand meer Roolvink senior was nog wel aanwezig heeft mij kundig geholpen en snel echt TOP !!!


Ja, ik beveel dit aan