Beoordelingen Autocentrum Twente

9,2
42 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Tjerk uit Enschede

06-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier een tweedehands auto gekocht zonder garantie. Na een tijdje bleek de auto niet helemaal waterdicht en ondertussen al aardig nat van binnen.
Na een telefoontje direct geholpen, kosten nog moeite zijn gespaard op de auto volledig droog te krijgen en de oorzaak te vinden en op te lossen. Eerlijk bedrijf met een top service en vriendelijke mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Almelo

06-11-2017
5,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dit bedrijf lijkt betrouwbaar, echter is dat niet het geval. Hier hebben ze blijkbaar de gewoonte om kosten achteraf in rekening te brengen. Dit terwijl er via telefoon impliciet naar gevraagd is en deze bij een bezoek niet genoemd zijn.

Als er kosten gemaakt worden, is dat prima. Alleen wil ik dit dan graag vooraf weten en niet bij de afhandeling achterkomen. Niet te vertrouwen helaas.


Liesbeth uit Borne

15-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb 30 maart 2017 een auto gekocht van 950 euro. Uiteraard voor deze prijs zonder garantie. Nu liep de olie van de stuurbekrachtiging eruit. Dacht zeg het hun toch. Ondanks dat het niet hun schuld is want kan natuurlijk altijd gebeuren. Maar toch boden ze direct aan om de auto met de autoambulance op te halen enbinnen een dag kosteloos gerepareerd. Dit noem ik superservice. Weet wel als ik ooit een andere auto wil ik zeer zeker bij hun koop. Nogmaals bedankt voor jullie lieve hulp. Groetjes Clemens en Liesbeth van Hal


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Leeuwarden

13-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Drie weken terug een auto gehaald bij dit bedrijf. We werden vriendelijk ontvangen en we kwamen uit op een mooie deal met inruil. Weekje later konden wij de auto ophalen.

Achteraf kwamen we er thuis achter dat er een paar deukjes her en der zaten en dit hebben we bij ons in de buurt laten maken (mede omdat deze garage een stukje rijden is).

Hiervoor hebben we netjes een compensatie voor gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Enschede

28-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Almelo

09-11-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren tevreden klant. De klant staat altijd op de eerste plaats. Vriendelijke mensen met passie voor hun vak.


Ja, ik beveel dit aan

Amanda uit Almelo

18-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik laat de apk en onderhoud van mijn auto doen bij dit bedrijf en ben al jaren tevreden over hun!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Dedemsvaart

15-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen en content met de aankoop


Ja, ik beveel dit aan

Katja uit Almelo

11-10-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar mijn auto gekocht. Nog paar keer wat met mijn auto gehad, ik kon meteen terug komen. Goeie service en erg vriendelijk. Altijd in voor een bak koffie en gezelligheid.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit ALMELO

10-10-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan