Beoordelingen Autocentrum Twente

9,1
46 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Andre uit Almelo

18-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag de vierde auto gekocht geholpen door de eigenaar Henk Roolvink als van ouds goede inruil prijs goede prijs van de aangekochte auto en een zeer goed compleet onderhoud s pakket voor de eerste 3 jaar hele maal super


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas een andere auto hier gekocht.
We zijn zeer tevreden over de afwikkeling.
Echte twentse gastvrijheid.


Ja, ik beveel dit aan

ed uit almelo

23-10-2018
4,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon totaal onbetrouwbaar. Kleine beurt laten doen maar als U niet getilt wilt worden met een hele grote boog omheen rijden.
Materiaal prijzen zeer hoog!
Dennis is kennelijk door Henk eruit gezet.
Nee nooit meer


Peter uit Heteren

04-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf. Ik heb hier een 15 jaar oude Saab gekocht en er is werkelijk niets op aan te merken. Bij aankoop 1 dingetje gevonden en afgesproken dat dit gemaakt zou worden en dat is netjes gedaan. Het hele aankooptraject is netje gelopen, deskundig, goede communicatie, correcte afhandeling. Als je met occasions werkt en alles toch tip top weet te regelen ben je goed bezig, dit bedrijf is een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Tjerk uit Enschede

06-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier een tweedehands auto gekocht zonder garantie. Na een tijdje bleek de auto niet helemaal waterdicht en ondertussen al aardig nat van binnen.
Na een telefoontje direct geholpen, kosten nog moeite zijn gespaard op de auto volledig droog te krijgen en de oorzaak te vinden en op te lossen. Eerlijk bedrijf met een top service en vriendelijke mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Almelo

06-11-2017
5,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dit bedrijf lijkt betrouwbaar, echter is dat niet het geval. Hier hebben ze blijkbaar de gewoonte om kosten achteraf in rekening te brengen. Dit terwijl er via telefoon impliciet naar gevraagd is en deze bij een bezoek niet genoemd zijn.

Als er kosten gemaakt worden, is dat prima. Alleen wil ik dit dan graag vooraf weten en niet bij de afhandeling achterkomen. Niet te vertrouwen helaas.


Liesbeth uit Borne

15-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb 30 maart 2017 een auto gekocht van 950 euro. Uiteraard voor deze prijs zonder garantie. Nu liep de olie van de stuurbekrachtiging eruit. Dacht zeg het hun toch. Ondanks dat het niet hun schuld is want kan natuurlijk altijd gebeuren. Maar toch boden ze direct aan om de auto met de autoambulance op te halen enbinnen een dag kosteloos gerepareerd. Dit noem ik superservice. Weet wel als ik ooit een andere auto wil ik zeer zeker bij hun koop. Nogmaals bedankt voor jullie lieve hulp. Groetjes Clemens en Liesbeth van Hal


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Leeuwarden

13-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Drie weken terug een auto gehaald bij dit bedrijf. We werden vriendelijk ontvangen en we kwamen uit op een mooie deal met inruil. Weekje later konden wij de auto ophalen.

Achteraf kwamen we er thuis achter dat er een paar deukjes her en der zaten en dit hebben we bij ons in de buurt laten maken (mede omdat deze garage een stukje rijden is).

Hiervoor hebben we netjes een compensatie voor gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Enschede

28-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Almelo

09-11-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren tevreden klant. De klant staat altijd op de eerste plaats. Vriendelijke mensen met passie voor hun vak.


Ja, ik beveel dit aan