Beoordelingen Autocentrum Twente

9,1
47 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
31 t/m 40 van 47 beoordelingen

Robert uit Rotterdam

13-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hele goede ervaringen bij dit bedrijf. Altijd staat er een kop koffie klaar en de prijzen zijn ook schappelijk. Ik heb er nu 3 auto's gekocht en allemaal in onderhoud geweest bij dit bedrijf. Kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Zelfs als ze vrij zijn, kon ik de auto brengen voor een kleine reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Almelo

31-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: toen wij een auto op de site zagen staan die ons wel wat leek gelijk gebeld voor een afspraak om een proefrit te maken. Naar de proefrit rustig overlegd, wij konden er rustig over nadenken en zou hem 24 uur vast houden. Eenmaal de knoop doorgehakt te hebben een afspraak gemaakt om hem optehalen. Dit kon zelfs op zaterdag terwel hij eigenlijk gesloten was. Een geweldige auto goede serves en voor iedereen aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Hein en Christa uit Almelo

14-12-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zelf en veel vrienden van ons naar deze garage gestuurd altijd een vriendelijk hallo en een bak koffie goede service & best veel aandacht voor de auto echt geen klachten waren ze allemaal maar zo


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Almelo

17-11-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Met deze garage goede ervaringen met name het onderhoud aan mijn auto. Ze hebben goede prijzen en kunnen je ook goed advies geven over eventuele reparaties en altijd goedkoper uit dan bij de dealer. Kan niet beters zeggen dan dat Autocentrum Twente een garage is met goede service en een vriendelijk professioneel team.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit almelo

09-08-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Almelo

09-08-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Echt een super old fashion way bedrijf vast gestelde prijzen voor onderhoud en reparatie en APK kan niet anders zeggen dan perfect !


Ja, ik beveel dit aan

R uit Amersfoort

20-07-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Begin april bij Autocentrum Twente een occasion gekocht met een half jaar Bovag garantie. Tot nu toe bevalt de auto prima, tot hij opeens niet meer startte en helemaal niets meer deed. ANWB gebeld . Na e.e.a. bekeken te hebben zei de monteur van de ANWB, dat waarschijnlijk de dynamo defect was en daarom de accu niet meer oplaadde. Hij heeft de accu opgeladen zodat ik naar huis kon rijden. Thuis heb ik meteen naar dhr Roolvink van Autocentrum Twente gebeld en uitgelegd wat het probleem was. Hij zij, dat het bedrijf eigenlijk dicht was vanwege vakantie, maar hij zou een Bovag garage in Amersfoort bellen, zodat zij de auto konden nakijken. Na 5 minuten belde hij terug, dat hij het geregeld had. De volgende dag konden we de auto weer ophalen en was er een nieuwe dynamo ingezet. De reparatie viel volledig onder de Bovag garantie. Een dag later belde dhr Roolvink mij al om te vragen of alles goed was gegaan bij het bedrijf in Amersfoort. Ik heb hem verteld dat alles prima was verlopen en heb hem bedankt voor de goede service, ondanks dat hij met vakantie was. Voor mij is dhr Roolvink van Autocentrum Twente een top-man. Als je zelfs in je vakantie nog zo’n service verleent aan een klant met een probleem, verdien je geen 9, maar een 10+. Als alle bedrijven zo waren, dan bestonden er geen ontevreden klanten meer.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Hengelo (ov)

17-07-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: super garage altijd goede service en zeer deskundig en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

gh uit almelo

27-06-2014
3,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: voor 2autos optijd apk gevraagd 3 keer geweigerd omdat er te druk is.
p.s we dachtend een goede klant te zijn.maar dat is dus niet zo.


Y. uit Amersfoort

01-04-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zag online een auto staan bij Auto Centrum Twente, wel spannend! We kopen anders altijd een nieuwe auto.
We werden vriendelijk ontvangen door dhr. Henk Roolvink, konden rustig kijken en kregen goede en deskundige informatie over de auto,
Onderhoudsboekje aanwezig, 100 % Dealeronderhouden en kregen er 6 maanden BOVAG garantie bij.
Uitstekend en goede service en klantvriendelijk en zeer deskundig.
Vader Henk Roolvink en zoon Dennis vormen een goed team, we gaan zaterdag onze Audi TT ophalen, hebben er een prima gevoel bij!


Ja, ik beveel dit aan