Beoordelingen Autocentrum Valstar B.V.

7,9
19 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

M. uit Wateringen

02-05-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vorige maand hebben wij een gebruikte Ford B-max gekocht bij Valstar waarmee we erg blij zijn! Vandaag heb ik contact opgenomen met het bedrijf omdat de sierstrip op de achterdeur losliet. Het betrof een sierstrip die al eens eerder was gerepareerd. Meteen werd er actie ondernomen nadat ik was langs geweest. Er zou een nieuwe sierstrip besteld worden. Enkele uren later kreeg ik al bericht dat de sierstrip was gearriveerd en dat ik meteen langs kon komen om hem onder garantie te laten vervangen. Zo gezegd, zo gedaan en een half uur later (na een bak koffie) weer geheel tevreden gesteld met deze snelle en vakkundige service! Top geregeld!!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Den Haag

12-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alex is een topper evenals zijn medewerker Carlo.
Zeer service gericht


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Maarssen

03-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk ontvangst,prettig en open verkoopgesprek gehad met Carlo een van de verkopers,een vertrouwt gevoel.Goede proefrit gemaakt,heerlijke auto.Wat voor ons prettig was is dat een en ander nagekeken werd en we de auto gelijk mee konden nemen richting Maarssen!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Huizen

24-11-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aankoop Audi Q5, net bedrijf, goede service, prettige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Bergschenhoek

01-11-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een kort telefonisch gesprek dezelfde dag nog de showroom bezocht. Inruilprijs voor mijn vorige auto deed wel even pijn. Na beide wat water bij de wijn gedaan te hebben met een goed gevoel een prachtige BMW aangeschaft.Tot nu toe een prima auto. Heb zeer prettig zaken gedaan met beide heren van Fa Valstar. Top.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Wateringen

17-09-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kocht hier een leuke tweedehands BMW voor een redelijke prijs.
Ontvangst was goed, proefrit geen probleem.
Mankeerden wat kleine dingetjes aan tijdens de proefrit maar die zijn allemaal keurig verholpen toen ik de auto op kwam halen.
Verkoper hield zich dus keurig aan zijn woord.
Rijdt inmiddels al aardig wat kilometers naar volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

dhr.Antoine uit Oeffelt

29-03-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Berend Jan uit Amstelveen

12-10-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alweer de 3e auto bij Autocentrum Valstar,deze min of meer door de telefoon - onder voorbehoud proefrit- gekocht,wegens goede ervaringen eerder.Leuke mensen waar ik me op mijn gemak voel,prijzen zijn scherp auto's correct...dan is het voor mij snel bekeken.
Groet jongens,en tot de volgende ( over een jaar of 2 )!


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit vlaardingen

08-10-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een nieuwe auto gekocht. Nog steeds erg blij mee en een aanrader om bij dit bedrijf een auto te kopen. We zijn netjes geholpen en voor mn volgende auto ga ik zeker bij dit bedrijf kijken.


Ja, ik beveel dit aan

peter uit eindhoven

11-09-2012
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik had een bod gedaan op een auto via internet.dit was toegezegd door de verkoper.maar omdat ik nogal een afstand moest rijden wilde ik hem in het weekeinde ophalen.maar om een of andere wazige redenen kon hij niet gereserveert worden voor mij.wat k ook voorstelde.nog geen uur later werd mij doorgemaild dat de auto verkocht was.terwijl ik via mail hem ongezien gekocht had en er bij gemeld had kopen zoals op de foto geen garantie of wat dan ook.vond het maar zeer raar.dus met zoiemand ga ik geen zaken meer doen in de toekomst