Beoordelingen Autocentrum van Egmond

8,7
1285 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 1285 beoordelingen

Yvonne uit Den Haag

24-07-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Lisse

22-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Deskundig en vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Leiden

21-07-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer prettige ervaring gehad met jullie! Goed meedenkend en als het goeskop


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Rijnsburg

19-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reeds vele jaren een vertrouwd adres, alle medewerkers staan altijd klaar om te zorgen dat onze auto's weer veilig de weg op kunnen. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Sassenheim

18-07-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij hadden een acuut probleem en werden goed geholpen. Omdat de wagen vanwege de reparatie toch al in de werkplaats was wilden we graag ook meteen een onderhoudsbeurt laten uitvoeren. Dat kon. Kortom: klantvriendelijk en flexibel! Bovendien qua kosten heel transparant.


Ja, ik beveel dit aan

Lukas uit Oegstgeest

17-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar, geduldig, competent, transparant, ik ben erg tevreden over deze garage. Het is geen prijsbeuker, ze zijn niet de goedkoopste, maar leveren wel gewoon goede kwaliteit en inzicht.


Ja, ik beveel dit aan

Nicolien uit Rijnsburg

16-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Leen

16-07-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geachte lezer, Ik ben tevreden over Autocentrum van Egmond. Echter over de laatste reparatie, heb ik geen gevoel. Dingen kloppen/ werken niet.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Katwijk ZH

15-07-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb altijd goede ervaringen. Reparaties altijd netjes uitgevoerd. Natuurlijk heb je soms hoge nota's maar slijtage aan iets wat wordt gebruikt kun je niet voorkomen dan moet je niet rijden. De laatste keer glom mijn auto zelfs toen ik hem ophaalde.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Rijnsburg

15-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan