Beoordelingen Autocentrum van Egmond

8,7
1608 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 1608 beoordelingen

Jeanine uit Valkenburg

14-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer fijne communicatie, klantvriendelijk 100%


Ja, ik beveel dit aan

Thon uit Rijnsburg

12-10-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zelden een garagebedrijf meegemaakt dat zo klantvriendelijk is. Dit was een eerste kennismaking maar nodigt uit om direct vaste klant te worden!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit rijnsburg

06-10-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: top bedrijf,aardige mensen,,niks op aan temerken.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Rijnsburg

05-10-2018
6,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Als ik even langs rij voor een accu en vraag of ze willen kijken of de accu inderdaad op is, wordt ik direkt geholpen en krijg een kop koffie. Ik heb de koffie nog niet op en er zit een nieuwe accu in, geweldig. Geen vragen. Ik vraag ook niet wat een accu kost, maar weet dat de markt concurrerend is. Ik ga voor servicegerichtheid en zeur niet over de prijs. Maar als er dan euro 52 bijkomt, maakt nu het te gortig, waar de accu euro 108.30 kost. Alles in de btw. Ben benieuwd.


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Voorhout

04-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring, gebracht voor APK, kreeg telefoontje voor extra kosten door reparatie aan de sensor in de uitlaat, die mede de verhouding lucht benzine regelt. Na accoord is de reparatie keurig uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Rijnsburg

03-10-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima!


Ja, ik beveel dit aan

els uit katwijk

03-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: klant vriendelijk goede service


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Noordwijk Zh

02-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Persoonlijke aandacht, en meedenken over problemen met alternatieven!! Alles in overleg. Goede vriendelijke medewerkers!!


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Voorhout

30-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service, vakkundig personeel, dat verder gaat waar anderen stoppen.
Top!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Sassenheim

30-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het was onze eerste kennismaking met v Egmond. Telefonisch goedkeur gevraagd alvorens tot reparatie over te gaan. Afhandeling ter plekke was keurig: vriendelijk en duidelijke toelichting op de uitgevoerde handelingen. Kortom: zeer positieve ervaring.


Ja, ik beveel dit aan