Beoordelingen Autocentrum van Egmond

8,7
1302 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 1302 beoordelingen

Ron uit Katwijk

18-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service. Goed contact gehouden met de eigenaar van de auto


Ja, ik beveel dit aan

Arne uit zoetermeer

15-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

leo uit katwijk

15-08-2017
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ervaring heb ik als positief ervaren. Leo was heel professioneel en behulpzaam. Ik was ook verbaast dat ik een taart kreeg bij het ophalen. Was echt leuk.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Rijnsburg

11-08-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klantvriendelijk. Meedenkend. Ondanks drukte --Geen lange wachttijd wat erg fijn is. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Pablo uit Oegstgeest

10-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

arnold uit Leidschendam

09-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een auto met schade gebracht te hebben,werd er per direkt een vervangende auto voor mij geregeld,doordat ik mijn auto voor mijn werk nodig heb,werd er zo snel mogelijk een taxateur ingeschakeld,zodat er aan het schade herstel plan gewerkt kon worden.Na 4 werkdagen,was mijn auto rijklaar,van de schade is niets meer terug te vinden. Zeer goed gedaan dus!


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Riinsburg

08-08-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima behandeling


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

06-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect geholpen en bovenal het vertrouwen, auto al meekrijgen terwijl er nog betaald moet worden en daarbij bij het ophalen van onze auto een heerlijke taart meegekregen.


Ja, ik beveel dit aan

e,m,h, bouvy uit oegstgeest

05-08-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed: service, deskundigheid
prijs/kwaliteit: n.v.t.


Ja, ik beveel dit aan

John uit SASSENHEIM

05-08-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Superservice, na 7 jaar weer terug bij AC na omzwervingen van o.a. andere merken dan Volkswagen. Nu weer VW rijder, zomervakantiebeurt en grote beurt laten doen!


Ja, ik beveel dit aan