Beoordelingen Autocentrum van Vliet - Bodegraven

9,3
26 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Klantvriendelijkheid 9,8
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Rowena

24-04-2018
9,0

Ervaring: Zeer tevreden!!!!!!!
Heel graag wilde ik een Opel Karl Private leasen. Bij voorkeur wilde ik die ene Opel Karl uit de showroom.
In eerste instantie leek de premie te hoog uit te gaan vallen en zou dit niet mogelijk zijn. Maar met de hulp van Hennie Pels en de coulance van Opel Leasing is mijn wens toch tegen een acceptabele premie in vervulling gegaan!
Hennie, hartelijk bedankt voor het meedenken, voor de service en voor de vlotte, nette afwikkeling!!! Ook wil ik graag Paul Melchers hartelijk bedanken! Inmiddels rijd ik dankzij jullie heerlijk rond in mijn Opel Karl :-)


Ja, ik beveel dit aan

Evelien

29-03-2018
10

Ervaring: Eind september in eerste instantie een (occasion) chevrolet spark gekocht bij autocentrum van vliet. Bij het rijklaar maken kwam de werkplaats erachter dat de auto een aantal grote problemen had en niet verkocht kon worden. Ik werd hier netjes van op de hoogte gebracht via een belletje. Tijdens dit gesprek werd mij gevraagd om op de website te kijken naar een Ford Ka die ze ook te koop hadden staan. Deze was een stuk duurder dus was dit voor mij helaas gaan optie. Met een kleine extra bijdrage mocht ik deze auto toch kopen. FANTASTISCH opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Dordrecht

24-01-2018
10

Ervaring: Super bedrijf perfect geholpen en zeer tevreden met onze nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Annet uit Linschoten

30-11-2017
9,3

Ervaring: We werden heel prettig, kundig en vriendelijk geholpen door Yannick Schipper en zijn blij met onze nieuwe aanwinst.


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Haarlem

29-11-2017
9,0

Ervaring: Eind augustus hebben wij in Bodegraven een occasion Opel Mokka gekocht. Vanaf de eerste kennismaking tot zelfs na de aankoop zijn wij zeer goed en vriendelijk geholpen. Nu, bijna drie maanden verder, zijn wij nog steeds dik tevreden met de Mokka en Opel Bodegraven. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Leusden

11-11-2017
10

Ervaring: We zijn erg tevreden over de verkoper, service en klantgerichtheid van Autocentrum van Vliet. Onze op en aanmerking op de occasion werden zonder veel moeite verholpen. Ook werd er achteraf contact opgenomen of alles naar wens was. Dit geeft een goed en betrouwbaar gevoel in deze garage. Ga zo door!
De bos bloemen die we bij aflevering kregen is prachtig, we genieten ervan!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Houten

13-10-2017
9,7

Ervaring: Heel vriendelijke en vakbekwame mensen. Ondanks dat wij niet de vraagprijs kregen voor onze inruilauto kon ik hun motivatie heel goed begrijpen. Ik had er ook vrede mee. Kortom zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Siebe uit Rotterdam

13-09-2017
9,3

Ervaring: Via Interner bij Opel Van Vliet terecht gekomen, hier een mooie Opel occasion gekocht. Vriendelijk en goed geholpen door Yannick. Toen na 1,5 week mijn gloeibougie kapot ging , kon ik direct terecht en kon op de reparatie wachten zonder probleem! Top


Ja, ik beveel dit aan

H uit Rotterdam

25-08-2017
9,5

Ervaring: Karl moest voor grote beurt naar binnen maar gelet op het geringe aantal km in een jaar werd er als tussen oplossing een kleine beurt gegeven (door receptie aangedragen, goed mee gedacht). Auto was rap weer beschikbaar, de koffie was prima (lekker in een kopje ipv plastic bekertje). Kortom helemaal happy.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Utrecht

25-07-2017
8,7

Ervaring: Prettige verkopers, goede service ook na kopen van auto. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan