Beoordelingen Autocentrum van Vliet - Bodegraven

9,3
20 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
  • Klantvriendelijkheid 9,8
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Frans uit Houten

13-10-2017
9,7

Ervaring: Heel vriendelijke en vakbekwame mensen. Ondanks dat wij niet de vraagprijs kregen voor onze inruilauto kon ik hun motivatie heel goed begrijpen. Ik had er ook vrede mee. Kortom zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Siebe uit Rotterdam

13-09-2017
9,3

Ervaring: Via Interner bij Opel Van Vliet terecht gekomen, hier een mooie Opel occasion gekocht. Vriendelijk en goed geholpen door Yannick. Toen na 1,5 week mijn gloeibougie kapot ging , kon ik direct terecht en kon op de reparatie wachten zonder probleem! Top


Ja, ik beveel dit aan

H uit Rotterdam

25-08-2017
9,5

Ervaring: Karl moest voor grote beurt naar binnen maar gelet op het geringe aantal km in een jaar werd er als tussen oplossing een kleine beurt gegeven (door receptie aangedragen, goed mee gedacht). Auto was rap weer beschikbaar, de koffie was prima (lekker in een kopje ipv plastic bekertje). Kortom helemaal happy.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Utrecht

25-07-2017
8,7

Ervaring: Prettige verkopers, goede service ook na kopen van auto. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit Rotterdam

24-07-2017
10

Ervaring: SUPER goed! TOP verkopers. Yannick Schipper heeft ons goed geholpen. Vanwege vakantie van Yannick heeft Hennie Pels ons geholpen met de aflevering van de auto. Goede service! En een bos bloemen!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Leidschendam

29-06-2017
9,0

Ervaring: Super geholpen. Zeer vriendelijk. Super auto


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Rotterdam

24-06-2017
8,7

Ervaring: Hele goede ervaring. Klantvriendelijk en gastvrij. Nemen echt de tijd voor je. Reageren ook heel snel op vragen via email.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Woerden

12-06-2017
9,3

Ervaring: Auto eerst gekocht met inruil van mijn oude auto voor een aantrekkelijke prijs. Zelfs nadat ik later aangaf mijn oude auto toch niet in te ruilen, kreeg ik nog een flinke korting op mijn nieuwe auto. Ook al was het niet afgesproken is de nieuwe auto toch van binnen schoongemaakt en buitenkant gepoetst. Bovendien kreeg ik bij aflevering een grote bos bloemen mee. Op en Top Service. Auto rijdt echt prima.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-06-2017
10

Ervaring: Zeer goede ervaring, betrouwbaar, transparant en klantgericht. Yannick is zeer klantvriendelijk en behulpzaam!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Papendrecht

29-05-2017
9,3

Ervaring: Uitermate goed.!!!!!


Ja, ik beveel dit aan