Beoordelingen Autocentrum van Vliet - Bodegraven

9,1
8 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Klantvriendelijkheid 9,8
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Johan uit Utrecht

20-04-2017
9,3

Ervaring: Ik was op zoek naar een auto en zag een Mazda 2 bij autocentrum van Vliet in Bodegraven. Gebeld met een medewerker over die auto en de volgende dag ben ik langs gegaan om te kijken en een proefrit te maken. Ik moet toegeven dat het een nette bedrijf is en ik ben uiterst vriendelijk ontvangen en te woord gestaan door verkoper Yannick Schipper!

Door de keurige ontvangst was er gelijk een klik tussen ons, wat een goed gevoel gaf. Ik was met mijn dochter daar en Yannick nodigde ons uit om aan tafel te gaan zitten met een kopje koffie en thee. We deden ons verhaal waar wij naar op zoek zijn en zonder onderbreking heeft Yannick naar ons geluisterd. Daarna heeft hij zoveel mogelijk over de auto verteld die wij op het oog hadden. Je voelde en merkte dat hij een eerlijk verhaal vertelde door ons recht in de ogen aan te kijken. Yannick is heel klantvriendelijk en klantgericht!

Nadat wij een proefrit hebben gemaakt, Is de verkoop tot stand gekomen. Yannick beloofde de auto tip top af te leveren. Een week later was het zo ver dat ik de auto mocht ophalen. Hij heeft woord gehouden. De auto zag eruit als nieuw! Ik heb de betaling gedaan en Yannick gaf mij een hand en feliciteerde mij met de auto. Ik kreeg een prachtig boeket bloemen van Yannick. Dit had ik nog nooit eerder meegemaakt en vind het super gaaf van hem. Zo doe je aan klantenbinding. En na bijna 2 weken, rij ik nog steeds met heel veel plezier in mijn auto. k kan niet anders zeggen, dat autocentrum van vliet in Bodegraven en haar medewerkers super vriendelijk zijn en een TOP Service geven.


Ja, ik beveel dit aan

Lj uit Kockengen

07-01-2017
8,3

Ervaring: Wat een leuk bedrijf,eerlijk vakmanschap en vooral erg vriendelijk. Gisteren mochten wij onze nieuwe auto ophalen volgens afspraak weliswaar een 2de handse maar lijkt als nieuw.
Een bloemetje tijdens aflevering vonden we erg attent van de verkoper de hr pels.
Een aanrader dus !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Bodegraven

08-03-2016
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-03-2016
10
Ja, ik beveel dit aan

J W A uit Alphen aan den Rijn

03-03-2016
8,7

Ervaring: Ik kom ongeveer 18 jaar over de vloer bij garage van Vliet naar tevredenheid van de klant Dit is onze tweede auto altijd correct behandeld, altijd even gebeld als er onvoorzienen dingen zijn.
staan altijd gelijk klaar voor je.
Dus garage v Vliet bodegraven duim omhoog dus zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Woerden

03-03-2016
9,0

Ervaring: Ik reed in mijn leven tot op heden altijd Opel en de kwaliteit van de dealer is hierbij wezenlijk. Bij Van Vliet is dit voor mij al zo'n 2 decennia het geval.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Roelofarendsveen

03-03-2016
10

Ervaring: Prima ervaring, al ruim 10 jaar klant. Het hele bedrijf ademt klantvriendelijkheid uit. Perfecte service en eerlijke inruilwaarde's . Al met al reden genoeg om alleen daarom al Opel te blijven rijden van van VLIET.


Ja, ik beveel dit aan

K.W uit Maarssen

03-03-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan