Beoordelingen Autocentrum van Vliet - Bodegraven

9,2
17 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
  • Klantvriendelijkheid 9,8
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Patrick uit Utrecht

25-07-2017
8,7

Ervaring: Prettige verkopers, goede service ook na kopen van auto. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit Rotterdam

24-07-2017
10

Ervaring: SUPER goed! TOP verkopers. Yannick Schipper heeft ons goed geholpen. Vanwege vakantie van Yannick heeft Hennie Pels ons geholpen met de aflevering van de auto. Goede service! En een bos bloemen!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Leidschendam

29-06-2017
9,0

Ervaring: Super geholpen. Zeer vriendelijk. Super auto


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Rotterdam

24-06-2017
8,7

Ervaring: Hele goede ervaring. Klantvriendelijk en gastvrij. Nemen echt de tijd voor je. Reageren ook heel snel op vragen via email.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Woerden

12-06-2017
9,3

Ervaring: Auto eerst gekocht met inruil van mijn oude auto voor een aantrekkelijke prijs. Zelfs nadat ik later aangaf mijn oude auto toch niet in te ruilen, kreeg ik nog een flinke korting op mijn nieuwe auto. Ook al was het niet afgesproken is de nieuwe auto toch van binnen schoongemaakt en buitenkant gepoetst. Bovendien kreeg ik bij aflevering een grote bos bloemen mee. Op en Top Service. Auto rijdt echt prima.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-06-2017
10

Ervaring: Zeer goede ervaring, betrouwbaar, transparant en klantgericht. Yannick is zeer klantvriendelijk en behulpzaam!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Papendrecht

29-05-2017
9,3

Ervaring: Uitermate goed.!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

cees uit bodegraven

25-05-2017
10

Ervaring: Daewoo kalos gekocht keurig afgeleverd en een uitstekende service


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Bodegraven

22-04-2017
9,0

Ervaring: Van Vivaro naar Meriva

Het is een stap terug maar ook weer niet. Van een Opel Vivaro bedrijfsbus naar de Opel Meriva personenwagen is weliswaar een stap van groot naar kleiner maar dat wil niet zeggen dat we een kleine auto rijden, integendeel! Ook het feit dat we lager bij de grond zitten zegt niet veel, we zitten tenslotte niet aan de grond. Sterker nog, we rijden als een vorst rond!
Dit alles is te danken aan autocentrum van Vliet, de Opel dealer van Bodegraven en omstreken en dan vooral filiaalmanager Hennie Pels die ons op een bijzonder prettige manier geholpen heeft met de verkoop van de Vivaro én de aankoop van de Meriva. Dhr. Pels had namelijk een echt mooie Meriva voor ons, 10 jaar oud, in prima staat, altijd in onderhoud geweest bij Opel, met een zuinige en nette vorige eigenaar. Hij heeft niets teveel gezegd, het is écht een mooie auto!
Na drie weken Meriva rijden zijn we inmiddels gewend aan het toch andere schakelen en rijgedrag vergeleken met de Vivaro. Zo liet ik in het begin regelmatig de koppeling te snel opkomen waardoor de auto afsloeg. En dan niet naar links of rechts..
Verder heeft onze Meriva veel zit en beenruimte, genoeg kofferbak ruimte, rijdt hij heerlijk rustig, heeft hij een prima radio en cd speler en een afneembare trekhaak! Een echt prima auto dus, verkocht door en gekocht bij een Opel dealer die doet wat hij belooft. Prima auto's verkopen met een prima service!
Mocht je op zoek zijn naar een mooie en goede Opel ga dan eens kijken aan de Spanjeweg in Bodegraven. De koffie staat klaar...


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Utrecht

20-04-2017
9,3

Ervaring: Ik was op zoek naar een auto en zag een Mazda 2 bij autocentrum van Vliet in Bodegraven. Gebeld met een medewerker over die auto en de volgende dag ben ik langs gegaan om te kijken en een proefrit te maken. Ik moet toegeven dat het een nette bedrijf is en ik ben uiterst vriendelijk ontvangen en te woord gestaan door verkoper Yannick Schipper!

Door de keurige ontvangst was er gelijk een klik tussen ons, wat een goed gevoel gaf. Ik was met mijn dochter daar en Yannick nodigde ons uit om aan tafel te gaan zitten met een kopje koffie en thee. We deden ons verhaal waar wij naar op zoek zijn en zonder onderbreking heeft Yannick naar ons geluisterd. Daarna heeft hij zoveel mogelijk over de auto verteld die wij op het oog hadden. Je voelde en merkte dat hij een eerlijk verhaal vertelde door ons recht in de ogen aan te kijken. Yannick is heel klantvriendelijk en klantgericht!

Nadat wij een proefrit hebben gemaakt, Is de verkoop tot stand gekomen. Yannick beloofde de auto tip top af te leveren. Een week later was het zo ver dat ik de auto mocht ophalen. Hij heeft woord gehouden. De auto zag eruit als nieuw! Ik heb de betaling gedaan en Yannick gaf mij een hand en feliciteerde mij met de auto. Ik kreeg een prachtig boeket bloemen van Yannick. Dit had ik nog nooit eerder meegemaakt en vind het super gaaf van hem. Zo doe je aan klantenbinding. En na bijna 2 weken, rij ik nog steeds met heel veel plezier in mijn auto. k kan niet anders zeggen, dat autocentrum van vliet in Bodegraven en haar medewerkers super vriendelijk zijn en een TOP Service geven.


Ja, ik beveel dit aan