Beoordelingen Autocentrum van Vliet - Bodegraven

9,2
35 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
  • Klantvriendelijkheid 9,7
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

W.A.S. uit Alphen aan den Rijn

13-12-2018
8,7

Ervaring: Zeer klantvriendelijk en alles netjes volgens afspraak. Otto van der Kraan komt zijn afspraken na en geeft aandacht aan zijn klant.


Ja, ik beveel dit aan

Marloes uit Velserbroek

05-12-2018
9,0

Ervaring: Ik ben erg tevreden. Als iets niet in orde is wordt er gezocht naar de beste oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Jonathan uit Renswoude

08-11-2018
8,3

Ervaring: Top ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Mohamed uit Almere

22-10-2018
9,0

Ervaring: Voor onderhoud van mijn Grandland X bezocht.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Woudrichem

17-10-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Halfweg

17-10-2018
10

Ervaring: Ik lease een auto via Vlietlease en op de website van Auto entrum van Vliet was ik op zoek naar een tweedehands auto voor mijn zoon.

Na een prettig telefonisch contact met Otto van de vestiging Bodegraven, is er een proefrit gepland.
Na de proefrit kwamen er een paar zaken naar zaken naar voren die aan de auto gedaan moesten worden.
Alles wat Otto had toegezegd is uitgevoerd en zelfs meer dan dat. Bij alflevering waren er zelfs twee nieuwe banden gemonteerd.
De 100% tevredenheid die Aiutocentrum van Vliet nastreeft is in ons geval zeer zeker bereikt!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-10-2018
9,7

Ervaring: Zeer fijne ervaring met dit bedrijf, de heer Otto van der Kraan heeft ons vakkundig en zeer klantvriendelijk geholpen met de aankoop van een voor ons nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Atie uit Bodegraven

07-10-2018
7,5

Ervaring: Leuke ontvangst en alle aandacht.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Reeuwijk

24-07-2018
8,7

Ervaring: Van eerste contact tot aflevering een persoonlijk en klantvriendelijk contact met de medewerkers. Vakkundig en snel advies met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zelfs na de aflevering nog contact gehad of alles naar wens was. Uiteindelijk met een goed gevoel twee auto’s aangeschaft, dus zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Rowena

24-04-2018
9,0

Ervaring: Zeer tevreden!!!!!!!
Heel graag wilde ik een Opel Karl Private leasen. Bij voorkeur wilde ik die ene Opel Karl uit de showroom.
In eerste instantie leek de premie te hoog uit te gaan vallen en zou dit niet mogelijk zijn. Maar met de hulp van Hennie Pels en de coulance van Opel Leasing is mijn wens toch tegen een acceptabele premie in vervulling gegaan!
Hennie, hartelijk bedankt voor het meedenken, voor de service en voor de vlotte, nette afwikkeling!!! Ook wil ik graag Paul Melchers hartelijk bedanken! Inmiddels rijd ik dankzij jullie heerlijk rond in mijn Opel Karl :-)


Ja, ik beveel dit aan