Beoordelingen Autocentrum van Vliet - Bodegraven

9,3
38 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Klantvriendelijkheid 9,7
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Anke uit Nieuwerkerk aan den IJssel

11-05-2019
9,7

Ervaring: Al eerder goede ervaring met de service van dit autocentrum opgedaan. Daarom heb ik besloten om hier te gaan kijken voor de aanschaf van een nieuwe auto.
Vanaf het begin bijzonder kundig en klantvriendelijk tegemoet getreden door verkoopmedewerker Otto van der Kraan. Hij heeft met veel geduld en enthousiasme alle aspecten van diverse modellen toegelicht zodat ik tot een weloverwogen keuze kon komen!
De aflevering en de aandacht die Otto hieraan gegeven heeft, maakte de aanschaf van mijn nieuwe Opel Corsa tot een feest! Hiervoor mijn hartelijke dank!


Ja, ik beveel dit aan

Ben en Monique uit Lexmond

03-05-2019
10

Ervaring: Super service, naar al je wensen wordt geluisterd en evt mankementen worden keurig opgelost.
Een Super team van van vliet Bodegraven . Bedankt voor alle service


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zevenhoven

15-02-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

W.A.S. uit Alphen aan den Rijn

13-12-2018
8,7

Ervaring: Zeer klantvriendelijk en alles netjes volgens afspraak. Otto van der Kraan komt zijn afspraken na en geeft aandacht aan zijn klant.


Ja, ik beveel dit aan

Marloes uit Velserbroek

05-12-2018
9,0

Ervaring: Ik ben erg tevreden. Als iets niet in orde is wordt er gezocht naar de beste oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Jonathan uit Renswoude

08-11-2018
8,3

Ervaring: Top ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Mohamed uit Almere

22-10-2018
9,0

Ervaring: Voor onderhoud van mijn Grandland X bezocht.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Woudrichem

17-10-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Halfweg

17-10-2018
10

Ervaring: Ik lease een auto via Vlietlease en op de website van Auto entrum van Vliet was ik op zoek naar een tweedehands auto voor mijn zoon.

Na een prettig telefonisch contact met Otto van de vestiging Bodegraven, is er een proefrit gepland.
Na de proefrit kwamen er een paar zaken naar zaken naar voren die aan de auto gedaan moesten worden.
Alles wat Otto had toegezegd is uitgevoerd en zelfs meer dan dat. Bij alflevering waren er zelfs twee nieuwe banden gemonteerd.
De 100% tevredenheid die Aiutocentrum van Vliet nastreeft is in ons geval zeer zeker bereikt!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-10-2018
9,7

Ervaring: Zeer fijne ervaring met dit bedrijf, de heer Otto van der Kraan heeft ons vakkundig en zeer klantvriendelijk geholpen met de aankoop van een voor ons nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan