Beoordelingen Autocentrum van Vliet - Bodegraven

9,3
23 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Klantvriendelijkheid 9,8
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Annet uit Linschoten

30-11-2017
9,3

Ervaring: We werden heel prettig, kundig en vriendelijk geholpen door Yannick Schipper en zijn blij met onze nieuwe aanwinst.


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Haarlem

29-11-2017
9,0

Ervaring: Eind augustus hebben wij in Bodegraven een occasion Opel Mokka gekocht. Vanaf de eerste kennismaking tot zelfs na de aankoop zijn wij zeer goed en vriendelijk geholpen. Nu, bijna drie maanden verder, zijn wij nog steeds dik tevreden met de Mokka en Opel Bodegraven. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Leusden

11-11-2017
10

Ervaring: We zijn erg tevreden over de verkoper, service en klantgerichtheid van Autocentrum van Vliet. Onze op en aanmerking op de occasion werden zonder veel moeite verholpen. Ook werd er achteraf contact opgenomen of alles naar wens was. Dit geeft een goed en betrouwbaar gevoel in deze garage. Ga zo door!
De bos bloemen die we bij aflevering kregen is prachtig, we genieten ervan!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Houten

13-10-2017
9,7

Ervaring: Heel vriendelijke en vakbekwame mensen. Ondanks dat wij niet de vraagprijs kregen voor onze inruilauto kon ik hun motivatie heel goed begrijpen. Ik had er ook vrede mee. Kortom zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Siebe uit Rotterdam

13-09-2017
9,3

Ervaring: Via Interner bij Opel Van Vliet terecht gekomen, hier een mooie Opel occasion gekocht. Vriendelijk en goed geholpen door Yannick. Toen na 1,5 week mijn gloeibougie kapot ging , kon ik direct terecht en kon op de reparatie wachten zonder probleem! Top


Ja, ik beveel dit aan

H uit Rotterdam

25-08-2017
9,5

Ervaring: Karl moest voor grote beurt naar binnen maar gelet op het geringe aantal km in een jaar werd er als tussen oplossing een kleine beurt gegeven (door receptie aangedragen, goed mee gedacht). Auto was rap weer beschikbaar, de koffie was prima (lekker in een kopje ipv plastic bekertje). Kortom helemaal happy.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Utrecht

25-07-2017
8,7

Ervaring: Prettige verkopers, goede service ook na kopen van auto. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit Rotterdam

24-07-2017
10

Ervaring: SUPER goed! TOP verkopers. Yannick Schipper heeft ons goed geholpen. Vanwege vakantie van Yannick heeft Hennie Pels ons geholpen met de aflevering van de auto. Goede service! En een bos bloemen!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Leidschendam

29-06-2017
9,0

Ervaring: Super geholpen. Zeer vriendelijk. Super auto


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Rotterdam

24-06-2017
8,7

Ervaring: Hele goede ervaring. Klantvriendelijk en gastvrij. Nemen echt de tijd voor je. Reageren ook heel snel op vragen via email.


Ja, ik beveel dit aan