Beoordelingen Autocentrum van Vliet - Bodegraven

9,2
33 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Klantvriendelijkheid 9,7
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Jonathan uit Renswoude

08-11-2018
8,3

Ervaring: Top ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Mohamed uit Almere

22-10-2018
9,0

Ervaring: Voor onderhoud van mijn Grandland X bezocht.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Woudrichem

17-10-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Halfweg

17-10-2018
10

Ervaring: Ik lease een auto via Vlietlease en op de website van Auto entrum van Vliet was ik op zoek naar een tweedehands auto voor mijn zoon.

Na een prettig telefonisch contact met Otto van de vestiging Bodegraven, is er een proefrit gepland.
Na de proefrit kwamen er een paar zaken naar zaken naar voren die aan de auto gedaan moesten worden.
Alles wat Otto had toegezegd is uitgevoerd en zelfs meer dan dat. Bij alflevering waren er zelfs twee nieuwe banden gemonteerd.
De 100% tevredenheid die Aiutocentrum van Vliet nastreeft is in ons geval zeer zeker bereikt!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-10-2018
9,7

Ervaring: Zeer fijne ervaring met dit bedrijf, de heer Otto van der Kraan heeft ons vakkundig en zeer klantvriendelijk geholpen met de aankoop van een voor ons nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Atie uit Bodegraven

07-10-2018
7,5

Ervaring: Leuke ontvangst en alle aandacht.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Reeuwijk

24-07-2018
8,7

Ervaring: Van eerste contact tot aflevering een persoonlijk en klantvriendelijk contact met de medewerkers. Vakkundig en snel advies met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zelfs na de aflevering nog contact gehad of alles naar wens was. Uiteindelijk met een goed gevoel twee auto’s aangeschaft, dus zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Rowena

24-04-2018
9,0

Ervaring: Zeer tevreden!!!!!!!
Heel graag wilde ik een Opel Karl Private leasen. Bij voorkeur wilde ik die ene Opel Karl uit de showroom.
In eerste instantie leek de premie te hoog uit te gaan vallen en zou dit niet mogelijk zijn. Maar met de hulp van Hennie Pels en de coulance van Opel Leasing is mijn wens toch tegen een acceptabele premie in vervulling gegaan!
Hennie, hartelijk bedankt voor het meedenken, voor de service en voor de vlotte, nette afwikkeling!!! Ook wil ik graag Paul Melchers hartelijk bedanken! Inmiddels rijd ik dankzij jullie heerlijk rond in mijn Opel Karl :-)


Ja, ik beveel dit aan

Evelien

29-03-2018
10

Ervaring: Eind september in eerste instantie een (occasion) chevrolet spark gekocht bij autocentrum van vliet. Bij het rijklaar maken kwam de werkplaats erachter dat de auto een aantal grote problemen had en niet verkocht kon worden. Ik werd hier netjes van op de hoogte gebracht via een belletje. Tijdens dit gesprek werd mij gevraagd om op de website te kijken naar een Ford Ka die ze ook te koop hadden staan. Deze was een stuk duurder dus was dit voor mij helaas gaan optie. Met een kleine extra bijdrage mocht ik deze auto toch kopen. FANTASTISCH opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Dordrecht

24-01-2018
10

Ervaring: Super bedrijf perfect geholpen en zeer tevreden met onze nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan