Beoordelingen Autocentrum van Vliet - Woerden

8,9
48 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Klantvriendelijkheid 9,1
1 t/m 10 van 48 beoordelingen

Aj uit LEIDEN

08-10-2018
10

Ervaring: Hallo,

Ik heb hier een splinternieuwe werkbus gekocht( Vivaro) en werd onwijs goed behandeld. Ik ben zeer tevreden over de bus en over de mensen die daar werken, zeer professioneel en een goed vertrouwen bij de eerste stap die ik binnen zetten.


Ja, ik beveel dit aan

wim uit oude tonge

09-08-2018
8,7

Ervaring: klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Dygibouw uit poeldijk

01-08-2018
10

Ervaring: vanaf dag 1 werden wij geholpen door yannick schipper dit hebben wij als zeer prettig ervaren, alles is snel en goed geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hoogvliet Rotterdam

28-07-2018
8,7

Ervaring: Wij zijn al 5 jaar klant bij van Vliet bij aankoop nieuwe auto en onderhoud altijd vriendelijk en hebben altijd een luisterend oor.nu weer een andere auto en een goede communicatie over levering en service.


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Spaarndam

02-07-2018
9,0

Ervaring: Na een tijdje rondkijken op het internet en bij andere bedrijfswagen dealers wist ik welk type bedrijfsauto ik wilde hebben en zodoende kwam ik in contact met Autocentrum van Vliet. Het contact met verkoper Yannick was erg prettig en na een proefrit heb ik meteen een nieuwe bestelwagen gekocht. Leuk bedrijf met zeer professionele & vriendelijke mensen die met je meedenken en alles voor de klant over hebben! Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Rene & Wil uit Zoetemeer

06-05-2018
10

Ervaring: Drie jaar geleden een Corsa gekocht en nu een Astra en beide keren zaken gedaan met Tobias Jansen. Een topper! Vriendelijk, service gericht, hulpvaardig en denkt en adviseert mee.
Niet opdringerig en kent en herkent zijn klanten.
Autocentrum Van Vliet laat deze kerel niet weggaan hij is een zeldzaamheid binnen het vaak Popie
Jopie segment van autoverkopers.
Nu genoeg met veren in de weer geweest. Onze Astra Sports Tourer werd tiptop in orde afgeleverd en rijdt fantastisch!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Bodegraven

10-11-2017
10

Ervaring: Zeer tevreden met de aankoop van mijn Astra ST afgelopen maand. Prettig geholpen, geen spelletjes en een eerlijke deal. Ik ben wekenlang op zoek geweest naar een Astra ST door heel Zuid Holland en Utrecht maar Van Vliet had verreweg de 2 mooiste staan en ook nog eens voor een heel redelijke prijs. Na 2 weken zijn er een aantal zaken zonder discussie onder de garantie verholpen. Deskundige technische mensen achter de service balie die de tijd voor je nemen. Onder de indruk van de goede service, hier kom je graag terug. Verbeterpuntje: op emails wordt niet altijd gereageerd.


Ja, ik beveel dit aan

Maziar

06-08-2017
10

Ervaring: 247wireless


Ja, ik beveel dit aan

Bertus uit Gouda

25-04-2017
10

Ervaring: Zeer goed! men neemt de tijd ,denkt met je mee.
Tobias Jansen die naam moet u onthouden,wat een man is dit een prima verkoper.de juiste man op de juiste plek!! Fa van Vliet van harte gefeliciteerd met de man die het voor U verkopen kan een 10.
Breng dat over s.v.p naar dhr Jansen.

Hoogachtend,
Een zeeer te vrede klant.
Bertus Kostwinder


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Benschop

09-04-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan