Beoordelingen Autocentrum Voorschoten

9,7
10 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Yesse uit voorschoten

24-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Abbenes

07-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer leuk en gezellig familiebedrijf! Erg goed geholpen en zeer klantvriendelijk!! Ik kom hier zeker terug !!


Ja, ik beveel dit aan

H uit voorschoten

11-04-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reeds diverse jaren klant voor het onderhoudt van onze auto`s
Duidelijk, betrouwbaar en gezellig bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

fred uit zoetermeer

01-04-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al 12 jaar klant 1e auto die ik daar kocht was een suzuki alto voor de kosten daarna nog 2 auto's gekocht beide renault senic prima kwaliteit en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Leendert uit Voorschoten

08-11-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed en betrouwbaar, Fijn bedrijf om zaken mee te doen!!


Ja, ik beveel dit aan

ben uit den haag

02-05-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed en betrouwbaar.goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Voorschoten

26-02-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De airco van mijn auto had het begeven, en via het bedrijf waar de auto vandaan kwam bij dit bedrijf terecht gekomen.

Zeer klantvriendelijk bedrijf, alles werd netjes uitgelegd zodat ik meteen een idee had, hoe alles in elkaar steekt.

Airco werkt weer goed met netjes een certificaat erbij geleverd.

Zeker een aanrader dit bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Voorschoten

10-12-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Monster

25-03-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het een laagdrempelig bedrijf is waar de klant altijd voorop staat. Waar jezelfs voor de gezelligheid langs gaat. Service, klantvriendelijkheid en scherpe prijzen maken dit tot een uitstekend bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Zoeterwoude

06-03-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ze goed ken!


Ja, ik beveel dit aan