Beoordelingen Autocentrum Vughterpoort

8,5
193 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 193 beoordelingen

Marcus uit Tilburg

10-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed. Eerste auto hier gekocht. Het betreft een familiebedrijf, dat vind ik een prettig idee. Heb nog niet zoveel kilometers gemaakt, maar de eerste stukken gingen natuurlijk perfect. 6 maanden garantie zat bij de prijs in, grote beurt en nieuwe apk bij de aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

ludwig uit den bosch

09-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: erg tevreden goed te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Oosterbeek

25-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanrader. Veelzijdig assortiment auto's die zichtbaar zorgvuldig zijn geselecteerd. Door omstandigheden moesten we ongezien een tweede auto kopen vanwege tijdgebrek en de afstand tot Den Bosch. Bij Vughterpoort durfde ik dit aan, ondanks dat ik een pietlut ben. Woensdag de Volvo opgehaald, echt een nette auto, keurig afgeleverd in een prettige ambiance.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Drunen

19-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-08-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je kunt heel ongedwongen rondkijken en eventueel vragen stellen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.
Bij interesse voor een bepaald auto wordt je deskundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Nijmegen

18-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed familie team, vriendelijk, er zaken kundig, aan het eind had ik het gevoel er vrienden bij te hebben gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Dongen

04-07-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: nette en correcte afhandeling van aankoop gebruikte auto , echt familie bedrijf met hart van zaak en aandacht voor klant


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-06-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Yuri uit Hoofddorp

13-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

gegevens zijn bekend

27-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig binnenkomen, prettig vertrek. Er lag geen druk op.


Ja, ik beveel dit aan