Beoordelingen Autocentrum Vughterpoort

8,5
223 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 223 beoordelingen

Anoniem

20-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Reinier uit Bussum

24-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Rammeltje in de motor. Afspraak gemaakt. Probleem opgelost. Goede service, deskundig en sympathiek. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Hooge Zwaluwe

21-07-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Geen vlotte verkooppraatjes maar een eerlijk advies.
Voor wat technische details moest vader de hulp van een van zijn zonen inroepen maar dat was geen probleem.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit venray

28-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg klantvriendelijk.
En na 3 maanden nog steeds tevreden met mijn Hyundai Getz


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Haarlem

12-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag mijn tweede auto bij Autocentrum Vughterpoort gekocht. (de eerste was ca. 5 jaar geleden). Had meteen al een goed gevoel bij dit familiebedrijf. Zeer vriendelijk en attente en vakkundige mensen! Wederom was Rex mijn contactpersoon. Uitgebreid wordt de tijd genomen voor de klant. Alle tijd gehad om de auto te bekijken, proefrit te maken en een goede overweging te maken. Totaal geen druk of zo, dus voor de 2e keer naar volle tevredenheid. En ook als er iets mocht zijn, ben je weer van harte welkom.


Ja, ik beveel dit aan

M uit 'S-HERTOGENBOSCH

30-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

T uit Nijmegen

25-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topbedrijf met goed persoonlijk contact. Ik heb hier met veel vertrouwen en plezier mijn Toyota Auris gekocht. Ook achteraf veel hulp gehad met persoonlijke verzekeringstechnische problemen waardoor ik nu zorgeloos rondrijd in een prachtige auto.


Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit Hedel

11-04-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben dankbaar voor de fijne wijze waarop ik mijn auto bij jullie heb kunnen kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Malou uit 's-Hertogenbosch

22-03-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze staan meteen klaar als ik ze nodig heb. En krijg altijd uitleg over de reparatie, bijv. waarom een onderdeel is vervangen.


Ja, ik beveel dit aan