Beoordelingen Autocentrum Vughterpoort

8,5
216 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 216 beoordelingen

T uit Nijmegen

25-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topbedrijf met goed persoonlijk contact. Ik heb hier met veel vertrouwen en plezier mijn Toyota Auris gekocht. Ook achteraf veel hulp gehad met persoonlijke verzekeringstechnische problemen waardoor ik nu zorgeloos rondrijd in een prachtige auto.


Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit Hedel

11-04-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben dankbaar voor de fijne wijze waarop ik mijn auto bij jullie heb kunnen kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Malou uit 's-Hertogenbosch

22-03-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze staan meteen klaar als ik ze nodig heb. En krijg altijd uitleg over de reparatie, bijv. waarom een onderdeel is vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Waalwijk

17-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De heren, zijn vakkundig, duidelijk en recht door zee, erg prettig, je komt bij Vughterpoort niet voor verassingen te staan.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Den Bosch

17-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: tijdje geleden een auto gekocht, had hier een klein probleem mee, ze hebben netjes kosteloos geholpen, echt top! Brabant.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-03-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede vriendelijke en deskundige jongens die nog echt de tijd voor je nemen


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Doetinchem

15-03-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uiteindelijk bij Vughterpoort terecht gekomen. Eerlijk en deskundig advies, prettige sfeer. Nog steeds zeer tevreden over onze volkswagen passat.
Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit S-hertogenbosch

14-03-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Peugeot vorig jaar gekocht voor €8500, nu naar keuring afgekeurd poreuze remleidingen corosie op snelkoppelingen remmen.was een maal kom er nooit meer


Devlin uit Oss

26-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne zaak, fijne kerels & mooie auto's! Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Een verademing om zaken mee te doen...


Ja, ik beveel dit aan

Lambert uit Gronsveld

22-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vuchterpoort


Ja, ik beveel dit aan