Beoordelingen Autocentrum Vughterpoort

8,5
206 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 206 beoordelingen

Erwin uit Boxtel

08-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Familiebedrijf, vader en 2 zoons, alle drie even aardig en klantgericht. Er staan mooie en goede auto's in de showroom. Er wordt veel en goed advies gegeven. De klant staat voorop. Zelfs de after sales is erg prettig, er is toch niks leukers om gebeld te worden of de nieuwe auto. En de koffie is er lekker! Wat wil je nog meer. Vughterpoort, ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk en deskundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-02-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Alphen

02-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een fijn bedrijf met goede service. Ook bij de iets oudere auto voor een lage prijs ben je hier aan het juiste adres. Mijn Megane Cabrio kan niet wachten om zonder dak gezien te worden. Een fijn familiebedrijf waar ik de volgende keer terug kom. Trouwens, de koffie was zo lekker dat ik er twee kreeg. En ga gerust met kinderen een auto kopen. Ze hebben een leuk hoekje voor de kids ingedeeld.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Eindhoven

06-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een zuinig en betrouwbaar karretje, ben geweldig goed geholpen met mijn aanschaf: een Twingo uit 2002 waarmee ik 1 op 16 rijd! helemaal top


Ja, ik beveel dit aan

Geoffrey uit Haarlem

06-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige ervaring met dit familie bedrijf. We zijn goed geholpen met kundige adviezen en goede service. We zijn zelfs door de eigenaar van het station opgehaald. We hebben een mooie auto voor een scherpe prijs gekregen. Top, aanrader!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit SINT-MICHIELSGESTEL

06-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een prettige ervaring aan vughterpoort auto's .
Na bij een ex Kia dealer uit Den Bosch geen prettig ervaring gehad te hebben .waren we een beetje voorzichtig met het kopen van een andere auto .
Maar naar deze zaak te zijn geweest bleek het ook heel anders te kunnen .
Top zaak !!!
Zeker een aanrader .


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Geldrop

05-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn familiebedrijf waar je op een prettige manier wordt ontvangen en geholpen.
Heldere en duidelijke afspraken.
Goed divers aanbod van auto's.
auto perfect afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Amsterdam

01-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en eerlijk. Een heel prettige ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Herbert uit Eijsden

01-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heldere informatie op internet. Vriendelijke ontvangst en toelichting bij auto. Deskundige hulp en nooit opdringerig. Bij aankoop andere auto heb ik een goede en plezierige ervaring aan overgehouden.


Ja, ik beveel dit aan