Beoordelingen Autobedrijf Harderwijk

9,5
76 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 76 beoordelingen

wim uit Beek Ubbergen

04-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

D.M. uit Dronten

22-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Laatst mijn Opel Astra weer even een 'massage' laten geven. Gewoon een onderhoudsbeurt eigenlijk, maar telkens als dit gebeurd is rijd de auto weer een stuk relaxter, soepeler en tevens krachtiger.

Bij Autobedrijf Harderwijk kun je ook al je vragen kwijt betreffende je auto, ze geven je goed en eerlijk advies en ook tips om onnodige kosten te besparen.

De prijzen zijn hier eerlijk, en alles word met je besproken en doorgenomen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Harderwijk

15-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk, professionnel, snel en heel goed gedaan! Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Ermelo

27-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afgelopen weekend kreeg ik 2 storingen te zien op mijn dashboard. De ANWB gebeld en deze hebben mij een tijdelijke oplossing geboden. Maandag ochtend gelijk naar Autobedrijf Harderwijk gebeld en ze hebben direct het onderdeel besteld en dezelfde dag er nog opgezet.

Ik kom hier al zolang ik een auto rijd voor mijn onderhoudsbeurten, en zal hier zeker nog vaak langs gaan.

Goede prijs/kwaliteit verhouding!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Harderwijk

11-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Pas een aanrijding gehad met mijn auto, kop- staart botsing waarbij de voorbumper lelijke schade had. Ik wilde er niet teveel geld aan uitgeven en op aanraden van een kennis naar dit bedrijf gaan. Daar hartelijk ontvangen door Hans en Jozien. Alle begrip gekregen van Hans die me keurig uitlegde wat hij zou herstellen en dezelfde week de auto kunnen brengen en eind van de middag stond de auto al weer klaar, je zag vrijwel niet meer dat de auto schade had gehad, de bumper is er af geweest, de stang erachter teruggedeukt, bumper terug gedeukt, zelfs een nieuwe kentekenplaat met houder! Echt vakmanschap, helemaal top:)


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Ermo

25-06-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren ging ik met mijn opel astra naar van de broek inverband met een rammel bij mijn voorband. Hans zette de auto gelijk op de brug en vond gelijk het euvel, mijn veer was gebroken. Deze moest vervangen worden. Ik kreeg zolang een leen auto mee, en kon mijn eigen auto de volgende dag al weer ophalen. PERFECTE service, kan niet anders zeggen. Hans nogmaals bedankt !!!...


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Nunspeet

11-06-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: deskundig,super klantvriendelijk,helemaal top


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Utrecht

09-06-2016
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Han en Tine uit Harderwijk

10-05-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben met mijn Skoda Fabia voor een APK - keuring gegaan omdat wij goede ervaringen hebben met deze garage. De grote deskundigheid, de prettige service, de prijsvriendelijkheid en de rust wat dit alles als klant voor je meebrengt! Wij raden deze eerlijke garage met zijn grote vakmanschap dan ook ten zeerste aan!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-04-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service


Ja, ik beveel dit aan