Beoordelingen Autodeal

9,2
56 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Michel uit Voorschoten

18-04-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tuna uit Zoeterwoude

13-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden, 'sochtends is de auto opgehaald vanuit thuis en savonds weer teruggebracht nadat alle onderhoud keurig uitgevoerd is zoals afgrsproken.


Ja, ik beveel dit aan

Tineke uit Voorschoten

04-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De werknemers bij Autodeal zijn klantgericht, deskundig en eerlijk. Daarbij is het er gezellig en beschikken ze over een gezonde dosis humor. Het is bijna alsof je bij familie over de vloer komt.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Aalsmeer

03-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaringen met Autodeal zijn geweldig! Ik raad iedereen aan bij Autodeal een auto te kopen of de auto die men al heeft voor onderhoud te brengen. Bijzonder aardige mensen, grote en vergaande service, alles TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Yashoda uit Numansdorp

30-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Leiden

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij dit bedrijf mijn auto gekocht en altijd goede service gehad. Ook duidelijke uitleg als uit het onderhoud naar voren komt dat er iets gerepareerd moeten worden. Denken mee en regelen het.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Leiderdorp/Oss

13-03-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

Tammo uit Den Haag

12-03-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afspraak op korte termijn mogelijk. Deskundige aanpak plus begroting, waar men zich altijd aan houdt. Zoeken soms naar goedkopere mogelijkheden. Geen onnodige overhead. Plezierige ontvangst en leenauto mogelijk.
Kortom een uiterst plezierig adres en zeer aan te raden.
Ze weten bijna alles. Ik ben er al jaren klant en zoek niet meer naar alternatieven, want dat hoeft dus niet.


Ja, ik beveel dit aan