Beoordelingen Autodeal

9,2
61 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 61 beoordelingen

C uit Alblasserdam

05-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij autodeal een gebruikte auto gekocht en ik kreeg een storing aan mijn benzinepomp en mijn auto werd opgehaald 60 km van huis en een leenauto !
Ik ben 76 jaar en heb nog nooit zo'n service gehad !
Als vakbekwaamheid en service, U iets zegt dan komt U zeker bij AUTODEAL terecht ! TOP. GARANTIE ! ! !


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Leiden

19-05-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed op alle gebieden: klantvriendelijkheid, service en prijs.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Voorschoten

17-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wordt goed geholpen door vakkundig personeel.
Net bedrijf, ik kom er enige tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Troelstraplein 3

12-05-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Leiden

10-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al aantal jaar met mijn auto bij deze garage. Ik vind altijd heel fijn hoe ik hier geholpen wordt.
Klant tevreden- en veilgheid staat bovenop.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Voorschoten

18-04-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tuna uit Zoeterwoude

13-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden, 'sochtends is de auto opgehaald vanuit thuis en savonds weer teruggebracht nadat alle onderhoud keurig uitgevoerd is zoals afgrsproken.


Ja, ik beveel dit aan

Tineke uit Voorschoten

04-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De werknemers bij Autodeal zijn klantgericht, deskundig en eerlijk. Daarbij is het er gezellig en beschikken ze over een gezonde dosis humor. Het is bijna alsof je bij familie over de vloer komt.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Aalsmeer

03-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn ervaringen met Autodeal zijn geweldig! Ik raad iedereen aan bij Autodeal een auto te kopen of de auto die men al heeft voor onderhoud te brengen. Bijzonder aardige mensen, grote en vergaande service, alles TOP!


Ja, ik beveel dit aan