Beoordelingen Autodemontage Boekholt

8,9
65 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Lilian uit Maastricht

31-05-2019
10

Ervaring: 3 hoofdsteunen gekocht.
Zagen er mooi uit snelle verzending netjes contact gehad via de mail.


Ja, ik beveel dit aan

Hen uit Puth

18-05-2019
7,7

Ervaring: Goed contact. Duidelijke informatie. Snelle verzending.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Bunschoten

24-04-2019
9,0

Ervaring: Binnen een dag in huis, helemaal fijn!

Ik had een andere armsteun voor onze Citroen nodig. Laat Boekholt er 1 online hebben staan... Dinsdag besteld en betaald, woensdag in huis! Helemaal TOP!


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Bunschoten

24-04-2019
9,0

Ervaring: Binnen een dag in huis, helemaal fijn!

Ik had een andere armsteun voor onze Citroen nodig. Laat Boekholt er 1 online hebben staan... Dinsdag besteld en betaald, woensdag in huis! Helemaal TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Bunschoten

24-04-2019
8,3

Ervaring: Dinsdagmiddag besteld en betaald, woensdagmiddag in huis. Keurig verpakt en schoongemaakt. Ik ben er blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Barendrecht

29-03-2019
10

Ervaring: Toen ik op zoek was naar Hoofdsteuntjes voor mijn Golf IV uit 2003, kwam ik toch weer uit op de onderdelenlijn. Boekholt bleek de steuntjes op voorraad te hebben, dus gaf ik ze een belletje: "Zet het even op de mail, dan handelen we het af." (Met een grote glimlach) Ik als Rotterdammer had geen behoefte aan een tochtje naar Groningen voor 2 hoofdsteunen, dus heb ik de heren vriendelijk verzocht het op te sturen. Ze hebben gecontroleerd of de steuntjes pasten op mijn interieur, heb het geld overgemaakt en had het de volgende dag binnen. Perfecte service, super snel, en super vriendelijk. 10/10


Ja, ik beveel dit aan

Magnus uit Heijen

11-03-2019
10

Ervaring: GEWELDIGE SERVICE: op donderdag onderdeel aanvraag op onderdelenlijn gezet, meteen reactie van Boekholt, telefonisch gevraagd om foto van onderdeel ter verificatie, ook snel gemaild.
Vrijdag middag onderdeel betaald en zaterdag morgen al in huis, TOP SERVICE.
Was het bij ieder bedrijf maar zo!


Ja, ik beveel dit aan

eric-jan uit Veldhoven

05-03-2019
8,7

Ervaring: artikelen opgevraagd bij onderdelenlijn.
Binnen paar uur al reactie met de aanbieding.
bij opvraag foto┬┤s ook meteen geregeld.
Daar onze zoon de wagen bij zich had pas een week later kunnen nakijken of het klopte en voor de zekerheid opgevraagd of alles nog op vrd lag.
Meteen reactie terug.
Geld overgemaakt en de volgende dag waren de onderdelen al aangeboden door de post.
Perfecte service.


Ja, ik beveel dit aan

Youri

01-03-2019
9,3

Ervaring: Onderdeel aanvraag geplaatst voor een Daihatsu op externe websities. Gerard reageerde hier snel op en gaf een gunstige prijs en zelfs 2 maanden garantie. Na betaling werd het product snel verzonden en de dag daarna had ik het in huis.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-02-2019
10

Ervaring: zeer prettig,duidelijk,eerlijk wat gerard belooft gebeurt ook,o.a zeer snelle verzending,daar kunnen anderen iets van leren.


Ja, ik beveel dit aan