Beoordelingen Autodemontage Boekholt

8,7
20 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Marlo uit Alkmaar

03-10-2017
8,7

Ervaring: Prima service snelle levering en keurig verpakt


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Scheemda

20-09-2017
1,0

Ervaring: Geldgeile eigenaar die allerlei onnodige handelingen wil doen die niet nodig zijn ,en die veel tijd kosten waardoor meer geld gevraagd kan worden.
Wanneer je controleert of alles wel goed gaat terwijl men er nog mee bezig is,wordt je afgezeken en er wordt gedreigd dat ze ermee stoppen. (dus je hebt niets meer te zeggen over je eigen auto ,maar kunt ook niet weg)
Iedere andere sloper is 100% betrouwbaarder dan deze oplichter.


Nick uit Hoogezand

09-09-2017
10

Ervaring: Wij hebben een audi a4 motorblok bij boekholt te zuidbroek gekocht. Erg vriendelijk personeel en klant gericht! Goed geholpen bij de aanschaf en bij het vervoer van het blok naar de garage. Onze auto loopt weer als een trein! Erg bedankt autodemontage Boekholt! Zeker een aanrader! Nick.


Ja, ik beveel dit aan

Paulina

30-08-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Bemmel

29-06-2017
9,3

Ervaring: Ik zocht een luidspreker in mijn linkerportier van mijn Daihatsu en kon deze bij jullie vinden. Besteld en de volgende dag in huis. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Amsterdam

20-06-2017
10

Ervaring: Prima, vriendelijk, adequaat en snel geholpen!...


Ja, ik beveel dit aan

Anthon uit Berghem

13-05-2017
10

Ervaring: Vraag gesteld via e-mail in het weekend en kreeg direct antwoord. Spullen na betaling direct opgestuurd en netjes ontvangen. Prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Janwilma

27-04-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

gertjan uit amersfoort

23-04-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

edwin uit den-helder

31-03-2017
7,0

Ervaring: betrouwbaar goede spullen snelle levering


Ja, ik beveel dit aan