Beoordelingen Autodemontage Boekholt

8,8
35 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Armand uit Landgraaf

14-04-2018
9,0

Ervaring: Spanrol met distributie kap voor onze PT Cruiser op vrijdag besteld en op zaterderochend half negen ontvangen. Supersnelle service en zeer vriendelijke en adequate communicatie. Wij zijn er heel blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

martin uit Veendam

31-03-2018
1,0

Ervaring: slecht komen afspraak niet na


peter uit Groningen

26-03-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Houten

21-03-2018
9,3

Ervaring: Het onderdeel wat ik zocht werd zeer snel opgestuurd, en het was heel goed verpakt. Ik kom hier zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-03-2018
10

Ervaring: Via onderdelenlijn een zonneklep gekocht bij Autodemontage Boekholt. Snelle communicatie, goede prijs en levering kwam goed verpakt en snel binnen, ben erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit 's-Hertogenbosch

06-03-2018
10

Ervaring: Zeer snelle respons op aanvraag via onderdelenlijn.Reeds de volgende dag het onderdeel in goede staat ontvangen. En niet te vergeten een scherpe prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Wijk en Aalburg

23-02-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Arianne uit Amsterdam

17-02-2018
10

Ervaring: Ik was behoorlijk laat met mijn bestelling. Dankzij het snelle handelen van Gerard heb ik de bestelling van 2 achtetlampen vrijdag betaald en maandag heb ik de lampen al per post kunnen ontvangen. Hartelijk dank mocht ik meer nodig hebben dan neem ik weer contact met jullie op. Helemaal top.


Ja, ik beveel dit aan

kees uit kraggenburg

17-01-2018
9,5

Ervaring: dag na overboeken onderdelen keurig verpakt in huis; prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Joan uit Geleen

16-12-2017
9,5

Ervaring: Vliegwiel voor Fiat Punto ‘99

Na mijn oproep een mooi aanbod incl. garantie ontvangen, vriendelijk aan de telefoon/mail en een super snelle service! Pakket is na 200+ km in goede orde ontvangen (lees: netjes en stevig verpakt, T&T ontvangen en afgeleverd binnen 24u).

Vliegwiel zit er in en ik kan weer kmtjes maken. :)


Ja, ik beveel dit aan