Beoordelingen Autodemontage Boekholt

8,8
28 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Arianne uit Amsterdam

17-02-2018
10

Ervaring: Ik was behoorlijk laat met mijn bestelling. Dankzij het snelle handelen van Gerard heb ik de bestelling van 2 achtetlampen vrijdag betaald en maandag heb ik de lampen al per post kunnen ontvangen. Hartelijk dank mocht ik meer nodig hebben dan neem ik weer contact met jullie op. Helemaal top.


Ja, ik beveel dit aan

kees uit kraggenburg

17-01-2018
9,5

Ervaring: dag na overboeken onderdelen keurig verpakt in huis; prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Joan uit Geleen

16-12-2017
9,5

Ervaring: Vliegwiel voor Fiat Punto ‘99

Na mijn oproep een mooi aanbod incl. garantie ontvangen, vriendelijk aan de telefoon/mail en een super snelle service! Pakket is na 200+ km in goede orde ontvangen (lees: netjes en stevig verpakt, T&T ontvangen en afgeleverd binnen 24u).

Vliegwiel zit er in en ik kan weer kmtjes maken. :)


Ja, ik beveel dit aan

Felix uit Maurik

13-12-2017
9,0

Ervaring: Kwam hier terecht voor een dashboard kastje voor een panda. Contact met het bedrijf was zeer goed, duidelijk & helder in communicatie. Onderdeel voldeed en overtrof verwachting, foto was niet van de beste kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Beuningen

06-12-2017
8,0

Ervaring: Snel geleverd.


Corina uit Tilburg

14-11-2017
7,0
Ja, ik beveel dit aan

Krasimir uit Sittard

07-11-2017
9,0

Ervaring: Medewerkers zijn meedenkend en doen graag wat extra om je uit te helpen!
Ik had een koplamp nodig voor een Peugeot Coupe nodig, bested en binnen 2 dagen in huis gekregen. Maar bleek dat mijn voedingsstekker niet overeenkwam met de geleverde koplamp (engelse voedingsingang). Uiteindelijk gebeld en beide voedingsstekkers ontvangen van organisatie.


Ja, ik beveel dit aan

Auto uit Leeuwarden

30-10-2017
10

Ervaring: Snelle levering en goede prijs slooponderdelen


Ja, ik beveel dit aan

Marlo uit Alkmaar

03-10-2017
8,7

Ervaring: Prima service snelle levering en keurig verpakt


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Scheemda

20-09-2017
1,0

Ervaring: Geldgeile eigenaar die allerlei onnodige handelingen wil doen die niet nodig zijn ,en die veel tijd kosten waardoor meer geld gevraagd kan worden.
Wanneer je controleert of alles wel goed gaat terwijl men er nog mee bezig is,wordt je afgezeken en er wordt gedreigd dat ze ermee stoppen. (dus je hebt niets meer te zeggen over je eigen auto ,maar kunt ook niet weg)
Iedere andere sloper is 100% betrouwbaarder dan deze oplichter.