Beoordelingen Autodiensten Hink

9,2
9 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

aad uit alkmaar

14-11-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik maak al enige tijd naar tevredenheid gebruik van deze diensten. Heel vriendelijk personeel. En goede afwikkeling en service.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Noord -Scarwoude

14-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kwam er erg laat achter dat mijnen auto gekeurd moest worden, 1 belletje was genoeg en ik kon een dag later komen, en auto is gekeurd


Ja, ik beveel dit aan

Katie uit Heerhugowaard

14-11-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Laatst stond mijn auto met een lekke band. Autodiensten Hink heeft thuis mijn kapotte band eraf gehaald, vervangen en opnieuw gemonteerd. Echt een super service! Kon ik dezelfde dag nog, weer gebruik maken van de auto. Nogmaals erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Babette uit Noord-Scharwoude

09-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf , word gewerkt met empathie naar de mens en auto.


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Zuid-Scharwoude

09-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service, auto gebracht voor onderhoud. Er werd netjes van te voren gebeld over de kosten, dat vond ik fijn. Dik tevreden over de aanpak. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Mats uit Noord-Scharwoude

08-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Zuid-Scharwoude

07-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service!
Deskundig en goed personeel!!


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Zuid scharwoude

07-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier altijd voor de APK en het onderhoud van mijn auto. Ik wordt altijd keurig geholpen. De garagehouder belt ook altijd even op om te vertellen wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn. Erg prettige garage.


Ja, ik beveel dit aan