Beoordelingen Autodiensten Hink

9,3
52 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 52 beoordelingen

Thea uit Nrd Scharwoude

14-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en Klantengericht


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

M

09-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Marcel heeft mij geholpen bij het vinden van mijn nieuwe auto. Je krijgt altijd serieus en goed advies.


Ja, ik beveel dit aan

Justin uit oudkarspel

08-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbare goede service , vriendelijke vaklui en ik raad ze ook zeker aan .


Ja, ik beveel dit aan

Robbie uit Oudesluis

03-03-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijke en professionele monteurs werd heel goed geholpen zeker een aanrader om je auto erheen te brengen voor reparatie/onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Jan Steven uit Waarland

03-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autodiensten Hink onderscheid zich door snelheid en maatwerkoplossingen op alle niveau's. Voorbeeld: voor een collega met beperkt budget worden gebruikten onderdelen geregeld. Voor ons bedrijf was het mogelijk om auto's te kopen en te leasen. Kortom autodiensten Hink bied een oplossing voor iedereen en alles


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Heerhugowaard

28-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top service snel geregeld auto was snel klaar top contact met de klant


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Zuid Scharwoude

25-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een leuk jong en enthousiast team!
Mooie schone garage met vakkundige monteurs die een moderne eerlijke kijk hebben op het garagevlak. Netjes vooraf alles doorbellen, en een leenauto.
Na de reparatie werd er ruimschoots tijd genomen om het uit te leggen en ook alle vervangen onderdelen liep hij netjes door. Ik ben zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Noord-Scharwoude

23-02-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk en professioneel!


Ja, ik beveel dit aan

Anny uit Oudkarspel

21-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met het bedrijf. Zeer klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan