Beoordelingen AutoFirst Autobedrijf Johan Meure

8,9
230 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 230 beoordelingen

Anna uit Purmerend

21-07-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Boudewijn uit Purmerend

19-07-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedrijf, konden mijn auto niet recht sturend krijgen en de remmen bleven maar trillen bij het remmen. Gelukkig geven ze niet op!
3x schijven en blokken vervangen 3x uitgelijnd 2x de wiellagers en 2x draagarm rubbers 1x spoorstang te hebben vervangen gaat hij eindelijk soepel en trilling vrij recht door! Moet gezegd worden dat de eerste reparaties aanvankelijk zijn uitbesteed (zoals ze zelf aangaven achteraf) door Johan meure en dat het daar in eerste instantie is mis gegaan.
Ondanks alles toch erg blij met het uiteindelijke afgeleverde werk, voor gaande auto's ook altijd bij hun in onderhoud gehad nog voordat het auto first werd altijd met goede vooraf gemaakte prijs afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Ian uit Purmerend

13-07-2019
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Trekhaak erop laten zetten.
Goede service, goede prijs en zelfs mijn auto gewassen


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Purmerend

08-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Purmerend

05-07-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cas uit Purmerend

05-07-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag ons autootje weer opgehaald na een APK en een grote onderhoudsbeurt. De rekening was even schrikken maar alles was piekfijn gemaakt en de kosten goed uitgelegd. Scheuren maar weer!


Ja, ik beveel dit aan

Benjamin uit Amsterdam

29-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Eelco uit Purmerend

29-06-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De jongens van deze garage kunnen je goed van dienst zijn. Wij hebben onze Fiat Panda met een startprobleem hierheen gebracht omdat we deze als occasion bij Johan Meure gekocht hadden. Bij de balie werd contact opgenomen met de locale Fiat dealer om onze auto daar na te kijken. Kortom professionele aanpak. Onlangs ook airco onderhoud uit laten voeren bij Johan Meure.


Ja, ik beveel dit aan

ineke uit oosthuizen

28-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Y uit Purmerend

26-06-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al een aantal jaren vaste klant
Wordtbalrijd goed netjes en correct behandeld
Problemen woeden altijd goed afgehandeld


Ja, ik beveel dit aan