Beoordelingen AutoFirst Autobedrijf Spekkels

8,7
1098 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1081 t/m 1090 van 1098 beoordelingen

Will uit Driebergen

12-04-2011
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Daar ik altijd tevreden ben met de verrichte werkzaamheden en prijs, ( dit komt niet veel meer voor ).


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Zeist

12-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ...de firma Spekkels deskundigheid op een breed scala aan automerken koppelt aan een klantgerichte opstelling, snelle service en schappelijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

peter uit zeist

11-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze altijd klaar staan, mee denken met de klant en de service uitstekend is.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Driebergen

11-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Arend en Frans Spekkels dag en nacht klaar staan met een luisterend oor en een oneindig goede service, voor een redelijke prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit odijk

10-04-2011
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We hebben erg goede ervaringen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Zeist

10-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Andr? uit Houten

09-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Nieuwegein

08-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als ik binnen komt voor een vraag over mijn auto Zij direct als het kan mij antwoord geven


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Bunnik

08-04-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik hier eindelijk een garage heb gevonden waar ik vertrouwen in heb. De meeste (ook bovag) garages gaan uit van de onwetendheid van de klant en buit dit uit. Bij Spekkels wordt je open en eerlijk geinformeerd en de opties duidelijk aangegeven. Ze denken mee met goede en betaalbare oplossingen.


Ja, ik beveel dit aan