Beoordelingen AutoFirst Autobedrijf Taris

9,1
192 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 192 beoordelingen

Jaap uit Bilthoven

18-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Taris is tot grote tevredenheid al vele jaren de garage waar ik mijn auto met gerust hart aan toevertrouw. Reden: deskundig, flexibel, klantvriendelijk,goede service, zo nodig rechtstreeks contact met onderhoudsmonteur over uitgevoerde werkzaamheden, duidelijk gespecificeerde en mondeling toegelichte factuur. Kortom een garage die ik een ieder aanbeveel.


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Rotterdam

18-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: GOED! Zowel aanschaf als onderhoud (maar ook het herstellen van een deukje) bevielen onwijs goed.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Utrecht

17-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede ervaringen. Duidelijke prijs vooraf. Nemen echt de tijd voor je met goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Houten

16-11-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Auto bedrijf Taris staat de service op een hoog niveau


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Utrecht

16-11-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Utrecht

12-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dirk is een vriendelijke en deskundige man. Hij legt altijd heel goed uit wat hij gaat doen en waarschuwt ook alvast voor dingen die er aan zitten te komen, wellicht de volgende beurt of die erop. Hij laat ook altijd de oude (versleten of kapotte) onderdelen zien die vervangen zijn voordat hij ze weggooit


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Utrecht

12-11-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super! Ik kreeg onverwachte problemen en kon meteen de terecht en netjes opgelost


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Bilthoven

12-11-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring:
Ervaringen Al vele jaren tot grote tevredenheid


Ja, ik beveel dit aan

Hjalmar uit Vleuten

12-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Autobedrijf Taris zijn ze flexibel, klantvriendelijk en vakkundig. Als er zich n probleem met de auto voordoet, kan ik vaak de volgende dag al terecht. Alles wordt uitgelegd zodat ik als ‘leek’ het ook snap. Klare taal en er wordt je nooit iets aangesmeerd wat niet nodig is. En ik vertrek nooit met het gevoel teveel betaald te hebben. Kortom: topgarage!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Utrecht

10-11-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dirk geeft altijd goed advies of je nu bij hem in de garage bent of belt op welk tijdstil dan ook.


Ja, ik beveel dit aan