Beoordelingen AutoFirst Autobedrijf Taris

9,1
244 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 244 beoordelingen

Natasja uit Nieuwegein

22-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Open, vriendelijk, snelle service, ik kon zelfs langskomen op zaterdag terwijl hij vrij had gepland!


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Utrecht

22-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: denkt ook mee met de man met de kleine beurs


Ja, ik beveel dit aan

Marius uit Utrecht

21-02-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ze zijn niet de goedkoopste. Aan de andere kant heb ik tot dusver het idee dat ze eerlijk en deskundig zijn. Als je in plotselinge problemen zit, maken ze snel tijd voor je (of misschien had ik geluk tot dusver).


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Maarssen

16-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goed en netjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Bilthoven

15-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ervaringen. Deskundig, goede service, duidelijke uitleg/advies verrichtte werkzaamheden, klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-02-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze Ford Mondeo stond vlak na een 260.000km grote-beurt langs de kant van de weg met een kapotte multi-snaar...deze was een half jaar geleden nog vervangen door Dirk...Na onderzoek bleek het vervangen onderdeel niet in orde en de oorzaak van het probleem. Dirk heeft de reparatie onder garantie uitgevoerd...ik waardeer Dirk voor zijn eerlijkheid en oprechtheid...klasse!!


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Utrecht

10-02-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig contact, fijne garage, ziet er altijd keurig uit. Ik kom hier sinds een jaar of 2 en het bevalt heel goed.


Ja, ik beveel dit aan

Tonko uit Houten

09-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaringen. Klein bedrijf wat goed werk levert.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Groenekan

04-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Utrecht

04-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan