Beoordelingen AutoFirst Autobedrijf Waterland

9,0
25 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Jan uit Purmerend

25-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds 1887 bij dit bedrijf en nog steeds te vreden. Uitstekende service en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Watergang

15-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig team, ben meer dan fantastisch geholpen na een aanrijding en latere aanschaf andere auto!


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Landsmeer

09-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Breng al jaren mijn auto bij dit bedrijf en ben heel erg tevreden. Aardige mensen en snelle goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Landsmeer

09-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Breng al jaren mijn auto bij dit bedrijf en ben heel erg tevreden. Aardige mensen en snelle goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Purmerend

09-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, professionele benadering, deskundige probleemanalyse en dito uitvoering van reparaties. Heldere communicatie. Al vele jaren tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Purmerend

01-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, professionele benadering, deskundige probleemanalyse en dito uitvoering van reparaties. Heldere communicatie. Al vele jaren tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Frida uit Broke in waterland

01-10-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Seer goede service je word er direct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Frida uit Broke in waterland

01-10-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Seer goede service je word er direct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

HE uit Utrecht

17-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

HE uit Utrecht

27-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan