Beoordelingen AutoFirst Autocentrum Hoogezand

8,9
207 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
191 t/m 200 van 207 beoordelingen

Albert uit ZUIDBROEK

01-06-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed alleen wat ik jammer vind dat op de rekening ruitenvloeistof is bijgevuld terwijl ik de vorige dag dit heb bijgevuld .


Ja, ik beveel dit aan

Flip uit Hoogezand

29-05-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat ik ervaar is dat het een bedrijf is dat de klanten op een juiste manier benadert en snel hulp verleend.


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit VEENDAM

28-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede service en klantgericht. Je wordt direct op de hoogte gehouden van de reparaties dus geen verrassingen achteraf. Vriendelijk personeel Goede informatie bij het kopen van een ( nieuwe ) auto zodat je een goede keuze kunt maken.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Winschoten

26-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Net bedrijf met fijne werknemers. Mijn Opel is hier in de beste handen. Nog nooit klachten gehad.


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Kropswolde

26-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier net een schitterende Opel Tigra TwinTop gekocht. Auto bevalt me super en met het mooie weer in aantocht is het echt genieten. Bedankt Autocentrum Hoogezand !


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Veendam

26-05-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik kom hier altijd met mijn Mercedes. Met alle merken kun je hier terecht. Onlangs heb ik hier een trekhaak laten monteren.


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Winschoten

26-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier altijd met mijn Zafira, terwijl ik in Winschoten woon. De deskundigheid ben ik zeer tevreden over.
Mijn Zafira heb ik hier ook gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Wieger uit Veendam

25-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is een heel goed bedrijf altijd klant vriendelijk en leuke mensen. Altijd leuk om er heen te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Zaamslag

24-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb mijn auto hier gekocht en kom hier nog altijd voor de onderhoudsbeurten, omdat die naar alle tevredenheid worden uitgevoerd. De Opel-garage in de buurt van mijn woonplaats staat minder goed bekend.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Hoogezand

24-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren klant bij Autocentrum.
Betrouwbaar, eerlijk en altijd bereid om je te helpen.
Nooit klachten gehad en altijd in goed overleg eventuele reparaties uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan