Beoordelingen AutoFirst AutoDries

9,4
11 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

M uit Buinen

18-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede betrouwbare service. Ik ga met een goed gevoel naar huis als mijn auto een keuring of reparatie heeft gehad. Altijd vriendelijk en vrijwel altijd is mijn auto in 1 dag klaar. Altijd een gratis leenauto mee.


Ja, ik beveel dit aan

warrie uit sellingen

12-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zwolle

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Met 2 auto’s in onderhoud bij deze garage. Elke keer goed en vakkundig geholpen. Een aanrader voor elke autobezitter.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Emmer-compascuum

25-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer deskundig en eerlijk advies.
Kwamen voor APK en 2 nieuwe banden.
Advies gegeven dat binnenkort de remschijven en distributie riem vervangen moeten worden, kunnen we alvast rekening mee houden!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit ter Apel

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit Ter Apel

18-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende en snelle service. De toelichting op de factuur waarin beschreven wordt wat er gedaan is, is erg fijn. Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Ter Apel

06-12-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren een zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

L uit Ter Apel

18-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij komen hier al jarenlang!!
Super tevreden. Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Janel uit Ter-Apel

09-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super garage, direct geholpen met start problemen met deze koude weer, nieuwe accu erop gekregen voor een goeie prijs.Hier blijf ik zeker klant.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ter apel

10-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: AutoDries is een zeer vakbekwame garage voor zowel onderhoud en als je hier een occasion wilt kopen, eerlijkheid en kwaliteit staat hier hoog in het vaandel.


Ja, ik beveel dit aan