Beoordelingen AutoFirst AutoDries

9,5
15 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Sander uit Ter Apel

10-07-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren een tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Bert

26-06-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al vanaf het begin klant, bij AutoDries. Zeer vriendelijk, goede service en de koffie staat altijd klaar.
Wat wil een mens nog meer


Ja, ik beveel dit aan

carol uit Ter Apel

13-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Derk uit Stadskanaal

30-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk
Prima service


Ja, ik beveel dit aan

M uit Buinen

18-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede betrouwbare service. Ik ga met een goed gevoel naar huis als mijn auto een keuring of reparatie heeft gehad. Altijd vriendelijk en vrijwel altijd is mijn auto in 1 dag klaar. Altijd een gratis leenauto mee.


Ja, ik beveel dit aan

warrie uit sellingen

12-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zwolle

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Met 2 auto’s in onderhoud bij deze garage. Elke keer goed en vakkundig geholpen. Een aanrader voor elke autobezitter.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Emmer-compascuum

25-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer deskundig en eerlijk advies.
Kwamen voor APK en 2 nieuwe banden.
Advies gegeven dat binnenkort de remschijven en distributie riem vervangen moeten worden, kunnen we alvast rekening mee houden!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit ter Apel

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit Ter Apel

18-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende en snelle service. De toelichting op de factuur waarin beschreven wordt wat er gedaan is, is erg fijn. Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan