Beoordelingen AutoFirst Autoservice Verhaart

9,2
124 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
11 t/m 20 van 124 beoordelingen

Guido uit Den Helder

07-02-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na constatering van storing na reparatie, werd er snel en adequaat meegedacht om zo snel mogelijk de storing te repareren. Geen enkele discussie geweest. Ik heb dit ervaren als (heel goede) service.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Den Helder

06-02-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan

02-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Den helder

09-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik word altijd vriendelijk geholpen. Vragen worden netjes beantwoord. Al jaren super tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Den Helder

04-01-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top garage, netjes geholpen en tussentijds gebekt omdat de kosten toch wat hoger zouden worden.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Amersfoort

15-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: altijd goed voor de juiste prijs en men denkt altijd mee met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Den Helder

27-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig! Ga al voor de 3e.jaar heen en heb nalleen positieve ervaringen.
Mijn auto kan weer veilig de weg op!


Ja, ik beveel dit aan

Elisabeth uit Groet

19-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Den Helder

17-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Werkelijk een allround-garage met goed opgeleid en opgewekt personeel. Een snelle en vriendelijke behandeling in een goede sfeer. Daar ga je graag met je auto naar toe !!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Den Helder

08-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik gebruik de auto voor woonwerk verkeer. Als er iets is met de auto wordt je meteen geholpen. Meestal is de auto de zelfde dag al weer klaar. Top service.


Ja, ik beveel dit aan