Beoordelingen AutoFirst Bredewolt

8,7
99 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

arend jan uit apeldoorn

19-08-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Zwolle

18-08-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij deze garage heb ik mijn auto gekocht en later ook laten repareren. De service is altijd goed en de mensen vriendelijk. Ik ben tot nu toe zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Frederiek uit Wapenveld

16-08-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ondanks de drukte kon ik de auto toch brengen. Na reparatie, tot nu toe geen problemen meer met de auto.

Vriendelijke mensen, bereid om je te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

AJ uit Heerde

12-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Voor regulier onderhoud en spoedgevallen goed bereikbaar, behulpzaam, flexibel en vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

j uit hattem

11-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: autobedrijf Bredewolt wordt gerund door passie voor het vak en dat merk je aan veel dingen zoals meedenken met de klant zeker als de nood hoog is s'avonds laat als je door de ANWB hier afgeleverd wordt is men gewoon behulpzaam en in jouw als klant geïntresseerd en dat voelt als echte service ....geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Berend Jan uit Heerde

08-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd behulpzaam, problemen proberen op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan

wim uit Apeldoorn

07-08-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Heerde

07-08-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK en beurt. Ook banden vervangen. Nadien liep 1 vd banden langzaam leeg. Dit is netjes opgelost door AutoFirst Bredewolt! Super service :)


Ja, ik beveel dit aan

jordan uit wapenveld

03-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: altijd goed zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Wapenveld

01-08-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan