Beoordelingen AutoFirst Carcenter Rijkerswoerd

9,2
29 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Jan uit Arnhem

18-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg goed. Wij worden er altijd fijn geholpen


Ja, ik beveel dit aan

George uit Arnhem

15-07-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed als vanouds.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Arnhem

08-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk, kundig en correct


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Arnhem

20-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een fijn en eerlijk bedrijf waar je op elk moment kunt langskomen.


Ja, ik beveel dit aan

S.J. uit Arnhem

16-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, ben al ruim 10 jaar vaste klant


Ja, ik beveel dit aan

Jilbert uit Arnhem

05-10-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vergeten te melden rondom service:

Voor de zomer was er een Groupon actie bij CCR omtrent Airco-onderhoud.

Niet wetende van deze actie kwamen wij voor onze autovakantie naar Italiƫ met het verzoek om airco-onderhoud.

Eugene heeft ons destijds op de nota de Groupon-actiekorting gegeven. Dit terwijl wijzelf helemaal niet bekend waren met deze Grouponactie.

Dit heet SERVICE en BETROUWBAARHEID!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jilbert uit Arnhem

05-10-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Beste mensen,

Audi A6 Avant
Na een snelwegrit is onze auto stil komen te staan en afgevoerd door een bergingsbedrijf omdat er niks mee te beginnen was.

Perse wilde wij hem naar CCR gebracht hebben. Berger heeft hem op transport gezet naar CCR.

Bij CCR is de auto netjes uitgelezen (goede diagnostiek):
Conclusie: DPF-roetfilter verstopt.
Spoelen mocht niet baten. Bedrijf heeft alles netjes overlegd en heeft gedegen advies gegeven. De nodige werkzaamheden laten uitvoeren. Kosten 50% goedkoper dan alternatief (via merkgebonden dealer). Nota is zeer scherp en goed onderbouwd. Uurtarief zeer scherp, diagnostiek en uitgevoerde werkzaamheden professioneel en klantvriendelijkheid is subliem. Eugene (eigenaar) is zeer klantvriendelijk en een man met een 'doe maar normaal' houding. Dit alles maakt hem tot een prettig en betrouwbare gesprekspartner (ervaring van een derden kan ik totaal niet rijmen met mijn eigen ervaringen) en wat ik hoor van anderen.

CCR is een deskundige allround autogarage met een goede 'no nonsens' houding en een zeer gewaardeerde garage in Arnhem en omg..

Steeds weer worden wij er zelf (en door anderen) in bevestigd.

Eugene bedankt! (Geniet van het rode wijntje). Voor alle medewerkers een dikke pluim! (en koek voor bij de koffie).

Met vriendelijke groet,

Anita & Jilbert


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Arnhem

03-05-2015
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er al enkele jaren voor onderhoud & apk met diverse auto's. Geen superzaak maar gewoon een normale vakgarage waar ze het onderhoud naar behoren en tegen redelijke prijzen doen. Prima reden voor mij om er als klant terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan

J.T. uit Arnhem

22-12-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met Car Center Rijkerswoerd. Ik word er vriendelijk geholpen en ga er altijd weer tevreden weg. Zo hoort het volgens mij ook te zijn, zo help ik mijn klanten per slot van rekening zelf ook altijd.


Ja, ik beveel dit aan

Elbert uit Arnhem

01-05-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan