Beoordelingen AutoFirst Carcenter Rijkerswoerd

9,1
32 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Frouke uit Arnhem

24-11-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Susanne uit Oosterbeek

23-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Diverse ervaringen van auto kopen tot taxaties


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Arnhem

04-09-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak gemaakt online. Ging allemaal soepel.
Voor alleen APK auto gebracht. 1 afkeurpunt. Zelf repareren was geen probleem. Paar dagen later auto 'even' tussendoor kunnen brengen om goed te keuren. Netjes, goed en flexibel!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Arnhem

18-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg goed. Wij worden er altijd fijn geholpen


Ja, ik beveel dit aan

George uit Arnhem

15-07-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed als vanouds.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Arnhem

08-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk, kundig en correct


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Arnhem

20-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een fijn en eerlijk bedrijf waar je op elk moment kunt langskomen.


Ja, ik beveel dit aan

S.J. uit Arnhem

16-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, ben al ruim 10 jaar vaste klant


Ja, ik beveel dit aan

Jilbert uit Arnhem

05-10-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vergeten te melden rondom service:

Voor de zomer was er een Groupon actie bij CCR omtrent Airco-onderhoud.

Niet wetende van deze actie kwamen wij voor onze autovakantie naar Italiƫ met het verzoek om airco-onderhoud.

Eugene heeft ons destijds op de nota de Groupon-actiekorting gegeven. Dit terwijl wijzelf helemaal niet bekend waren met deze Grouponactie.

Dit heet SERVICE en BETROUWBAARHEID!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jilbert uit Arnhem

05-10-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Beste mensen,

Audi A6 Avant
Na een snelwegrit is onze auto stil komen te staan en afgevoerd door een bergingsbedrijf omdat er niks mee te beginnen was.

Perse wilde wij hem naar CCR gebracht hebben. Berger heeft hem op transport gezet naar CCR.

Bij CCR is de auto netjes uitgelezen (goede diagnostiek):
Conclusie: DPF-roetfilter verstopt.
Spoelen mocht niet baten. Bedrijf heeft alles netjes overlegd en heeft gedegen advies gegeven. De nodige werkzaamheden laten uitvoeren. Kosten 50% goedkoper dan alternatief (via merkgebonden dealer). Nota is zeer scherp en goed onderbouwd. Uurtarief zeer scherp, diagnostiek en uitgevoerde werkzaamheden professioneel en klantvriendelijkheid is subliem. Eugene (eigenaar) is zeer klantvriendelijk en een man met een 'doe maar normaal' houding. Dit alles maakt hem tot een prettig en betrouwbare gesprekspartner (ervaring van een derden kan ik totaal niet rijmen met mijn eigen ervaringen) en wat ik hoor van anderen.

CCR is een deskundige allround autogarage met een goede 'no nonsens' houding en een zeer gewaardeerde garage in Arnhem en omg..

Steeds weer worden wij er zelf (en door anderen) in bevestigd.

Eugene bedankt! (Geniet van het rode wijntje). Voor alle medewerkers een dikke pluim! (en koek voor bij de koffie).

Met vriendelijke groet,

Anita & Jilbert


Ja, ik beveel dit aan