Beoordelingen AutoFirst Carcenter Rijkerswoerd

9,2
24 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Jilbert uit Arnhem

05-10-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vergeten te melden rondom service:

Voor de zomer was er een Groupon actie bij CCR omtrent Airco-onderhoud.

Niet wetende van deze actie kwamen wij voor onze autovakantie naar Italië met het verzoek om airco-onderhoud.

Eugene heeft ons destijds op de nota de Groupon-actiekorting gegeven. Dit terwijl wijzelf helemaal niet bekend waren met deze Grouponactie.

Dit heet SERVICE en BETROUWBAARHEID!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jilbert uit Arnhem

05-10-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Beste mensen,

Audi A6 Avant
Na een snelwegrit is onze auto stil komen te staan en afgevoerd door een bergingsbedrijf omdat er niks mee te beginnen was.

Perse wilde wij hem naar CCR gebracht hebben. Berger heeft hem op transport gezet naar CCR.

Bij CCR is de auto netjes uitgelezen (goede diagnostiek):
Conclusie: DPF-roetfilter verstopt.
Spoelen mocht niet baten. Bedrijf heeft alles netjes overlegd en heeft gedegen advies gegeven. De nodige werkzaamheden laten uitvoeren. Kosten 50% goedkoper dan alternatief (via merkgebonden dealer). Nota is zeer scherp en goed onderbouwd. Uurtarief zeer scherp, diagnostiek en uitgevoerde werkzaamheden professioneel en klantvriendelijkheid is subliem. Eugene (eigenaar) is zeer klantvriendelijk en een man met een 'doe maar normaal' houding. Dit alles maakt hem tot een prettig en betrouwbare gesprekspartner (ervaring van een derden kan ik totaal niet rijmen met mijn eigen ervaringen) en wat ik hoor van anderen.

CCR is een deskundige allround autogarage met een goede 'no nonsens' houding en een zeer gewaardeerde garage in Arnhem en omg..

Steeds weer worden wij er zelf (en door anderen) in bevestigd.

Eugene bedankt! (Geniet van het rode wijntje). Voor alle medewerkers een dikke pluim! (en koek voor bij de koffie).

Met vriendelijke groet,

Anita & Jilbert


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Arnhem

03-05-2015
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er al enkele jaren voor onderhoud & apk met diverse auto's. Geen superzaak maar gewoon een normale vakgarage waar ze het onderhoud naar behoren en tegen redelijke prijzen doen. Prima reden voor mij om er als klant terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan

J.T. uit Arnhem

22-12-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met Car Center Rijkerswoerd. Ik word er vriendelijk geholpen en ga er altijd weer tevreden weg. Zo hoort het volgens mij ook te zijn, zo help ik mijn klanten per slot van rekening zelf ook altijd.


Ja, ik beveel dit aan

Elbert uit Arnhem

01-05-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jilbert uit Arnhem

15-04-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Enkele jaren ervaring met Car Center Rijkerswoerd en door hun goede service, betrouwbaarheid en scherpe tarieven wil ik ze langs deze weg een PLUIM toezenden.
Het contact loopt erg vriendelijk, afspraken worden kordaat nagekomen en bij bijzonderheden treden zij netjes in overleg. Uw auto is bij dit adres is goede handen!!!

Eerdere auto's die wij bij hun in onderhoud hebben gehad zijn:
Opel Vectra 1.9 cdti
Volkswagen Polo
Volvo S60 D5
Ford Focus

Op dit moment hebben we een Audi A6 Avant automaat bij hun in onderhoud.
Ze hebben minimaal net zoveel kennis dan een merkgebonden dealer (zoals de Audi dealer Zijm).
Ze wisten te vertellen dat in een CVT automaat 7,5 liter automaat olie gaat terwijl Zijm zich vergisten in een slordige 5 liter. Ze gebruiken Kroon olie.

Kortom goede kennis, goede kwaliteit materialen en zeer vaardig en klantvriendelijk personeel!

CCR bedankt tot dusver!!!

Met vriendelijke groet,

Jilbert Woudenberg


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Arnhem

23-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed bedrijf. Uiterst betrouwbaar personeel. Super prijs-kwaliteit verhouding. Ook bij onderhoud: er worden geen zaken gerepareerd en/of in rekening gebracht die niet absoluut noodzakelijk zijn. Waren alle bedrijven maar zo betrouwbaar. Dikke pluim voor Eugéne en zijn personeel.


Ja, ik beveel dit aan

kim uit arnhem

30-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig bedrijf geweldig personeel geweldige service! Ik raad ze zeker aan want ze zijn de beste!!


Ja, ik beveel dit aan

Raimondo uit Arnhem

24-10-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en zeer professioneel bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Arnhem

23-09-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan