Beoordelingen AutoFirst Carcenter Rijkerswoerd

9,0
62 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
41 t/m 50 van 62 beoordelingen

Ed uit Arnhem

03-05-2015
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er al enkele jaren voor onderhoud & apk met diverse auto's. Geen superzaak maar gewoon een normale vakgarage waar ze het onderhoud naar behoren en tegen redelijke prijzen doen. Prima reden voor mij om er als klant terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan

J.T. uit Arnhem

22-12-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met Car Center Rijkerswoerd. Ik word er vriendelijk geholpen en ga er altijd weer tevreden weg. Zo hoort het volgens mij ook te zijn, zo help ik mijn klanten per slot van rekening zelf ook altijd.


Ja, ik beveel dit aan

Elbert uit Arnhem

01-05-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jilbert uit Arnhem

15-04-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Enkele jaren ervaring met Car Center Rijkerswoerd en door hun goede service, betrouwbaarheid en scherpe tarieven wil ik ze langs deze weg een PLUIM toezenden.
Het contact loopt erg vriendelijk, afspraken worden kordaat nagekomen en bij bijzonderheden treden zij netjes in overleg. Uw auto is bij dit adres is goede handen!!!

Eerdere auto's die wij bij hun in onderhoud hebben gehad zijn:
Opel Vectra 1.9 cdti
Volkswagen Polo
Volvo S60 D5
Ford Focus

Op dit moment hebben we een Audi A6 Avant automaat bij hun in onderhoud.
Ze hebben minimaal net zoveel kennis dan een merkgebonden dealer (zoals de Audi dealer Zijm).
Ze wisten te vertellen dat in een CVT automaat 7,5 liter automaat olie gaat terwijl Zijm zich vergisten in een slordige 5 liter. Ze gebruiken Kroon olie.

Kortom goede kennis, goede kwaliteit materialen en zeer vaardig en klantvriendelijk personeel!

CCR bedankt tot dusver!!!

Met vriendelijke groet,

Jilbert Woudenberg


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Arnhem

23-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed bedrijf. Uiterst betrouwbaar personeel. Super prijs-kwaliteit verhouding. Ook bij onderhoud: er worden geen zaken gerepareerd en/of in rekening gebracht die niet absoluut noodzakelijk zijn. Waren alle bedrijven maar zo betrouwbaar. Dikke pluim voor Eugéne en zijn personeel.


Ja, ik beveel dit aan

kim uit arnhem

30-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig bedrijf geweldig personeel geweldige service! Ik raad ze zeker aan want ze zijn de beste!!


Ja, ik beveel dit aan

Raimondo uit Arnhem

24-10-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en zeer professioneel bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Arnhem

23-09-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Charles uit Arnhem

02-08-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend. Zeer betrouwbaar en zeker niet uit op onnodige reparaties. Een jaar lang problemen gehad met remmen die vastliepen. Door verschillende garages nagekeken gemaakt en vervolgens weer hetzelfde probleem. Toen dit euvel voor mijn vakantie weer optrad ben ik naar Carcenter Rijkerswoerd gegaan. Heel goed geholpen. Ondanks dat ik zelf aangaf alles te willen laten vervangen, ging men daar niet op in. Zij gingen achter de oorzaak aan door in auto proef te rijden en toen de remmen weer vast begonnen te lopen, bleek na onderzoek de remleidingen aan vervanging toe te zijn en de remklauwen achter. Bestelde remklauwen met metalen busjes i.p.v. kunststof. Na de reparatie reeds 3700 km gereden zonder problemen. Fantastisch!!!! Hoewel de rekening flink was, was de hoogte prima verklaarbaar en alleszins redelijk! Ook verschillende auto's al jaren bij dit bedrijf laten keuren. Altijd deskundig en betrouwbaar gebleken. Bovendien is het personeel heel vriendelijk. De eigenaar Eugene mag trots zijn op zijn bedrijf en zijn personeel.
Ik ben een zeer tevreden klant!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-07-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan