Beoordelingen Autofirst De Rijke Lemmer

8,7
553 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
541 t/m 550 van 553 beoordelingen

Gerrit Jan uit Lemmer

30-07-2014
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: weinig ervaringen mee mt dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-07-2014
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Lemmer

21-07-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Echt een goede garage. Altijd vriendelijk en deskundig geholpen en alles gaat in onderling overleg.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Lemmer

27-06-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Schade aan auto. Geholpen met vervangend vervoer. Op vraag voorstel gekregen voor een andere auto. Na kleine onderhandeling deze gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

E.G. uit Balk

25-05-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een geweldig goed besrijf, ik Kom er al jaren en altijd vriendelijk en
behulpzaam, ik kan het iedereen aanbevelen, zéér deskundig ook.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit lelystad

22-05-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: doordat er weinig brommobiel dealers c/q reparatie bedrijven zijn, kwamen wij gelukkig in contact met autobedrijf de rijke, die naast OPEL, ook dealer is van Microcar brommobielen. Nadat wij bij diverse andere "dealers" in de maling zijn genomen en uiteindelijk veel geld kwijt waren voor weinig en slechte reparatie's, kwamen wij bij de Rijke terecht, technisch, ter zake kundig en vooraf goede uitleg en overleg van wat gedaan moet worden (of later, maar wel veilig) met een globale berekening van de te verwachte kosten. Een snelle afhandeling van de reparatie is ook bij hun een sterk punt .Onze eerste brommobiel is bij hun tot volle tevredenheid ook qua prijs/kwaliteit verhouding gerepareerd. Nu na aankoop van een andere brommobiel, bij een andere microcar dealer, in de maling te zijn genomen, besloten wij weer naar de Rijke te gaan. Gelukkig maar, na hun diagnose kwam er zoveel aan het licht, dat ik mij afvroeg hoe de vorige dealer/verkoper ons deze onveilige auto heeft durven te verkopen! Nu na reparatie bij de Rijke, plus natuurlijk de kosten daarvan, kan ik alleen maar zeggen,perfect!! Alsof ik een nieuwe auto heb! De prijs / Kwaliteit is prima te noemen en ik kan en zal dit bedrijf ten volle aanraden bij andere ook omdat er aldoor een eerlijk en open contact was tussen garage en klant! Ik rij nu met een heerlijk en vooral een veilig gevoel rond in mijn auto en er komt ook niemand anders meer aan dan firma De Rijke uit Lemmer!


Ja, ik beveel dit aan

Reinder uit Lemmer

16-10-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren ervaring met dit bedrijf. De service is steeds op hoog niveau. Er is altijd een oplossing voor een technisch probleem en bereidheid om die problemen binnen acceptabele tijd op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Lemmer

08-08-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle service
Vakkundig personeel die er alles aan doen de auto zo snel mogelijk te repareren


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Tollebeek

15-10-2012
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

jacob uit lemmer

25-09-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben nu al meer dan 20 jaar klant en ik ben zeer tevreden over autobedrijf de rijke.wordt altijd prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan