Beoordelingen AutoFirst De Roef B.V.

8,6
20 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Chantal uit Raalte

19-02-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Meeden (Groningen)

12-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 4 jaar oude auto gekocht, eerste 1000 km bevallen prima. goede inruilprijs gekregen voor de auto. Afgeleverde auto strak opgeleverd met grote beurt.


Ja, ik beveel dit aan

J M uit Elshof -Wijhe

09-02-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service met aandacht voor de wensen van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Twello

03-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen.
Klantvriendelijk en met een bakje koffie begonnen.
nette aflevering van een gebruikte auto.


Ja, ik beveel dit aan

jack uit lelystad

13-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima service


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Lelystad

22-11-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alweer bijna vijf weken geleden reed ik naar De Roef in Raalte om naar een Mazda 6 van 12/2009 te kijken. Mijn oude Mazda 6 uit 05/2003 was beschadigd bij het parkeren en financieel gezien total loss. Er stond bovendien 318k op de teller; tijd om te vernieuwen met een jongere, waar maar 88k op stond. Een bezoek aan De Roef maakte onderdeel uit van drie bezoeken aan garagebedrijven/occasioncentres, waar vergelijkbare Mazda's stonden/staan. Ik ben nu eenmaal gek op dat type. Het werd de auto van De Roef omdat hij net wat lekkerder reed dan een vergelijkbaar exemplaar elders. Een week later kon ik 'm ophalen. Ik heb bewust een paar weken gewacht met een beoordeling schrijven, omdat ik wilde weten hoe het zou zijn als er later nog eens wat zou mankeren aan de auto. Gelukkig heb ik de BOVAG-garantie nog niet nodig gehad, dus kan ik zoetjesaan met een gerust hard opschrijven dat het me goed is bevallen bij De Roef. Ik heb toen niet lang gepraat over prijs en wat ik nog voor die ouwe terugkreeg, omdat de prijs/kwaliteitsverhouding naar mijn oordeel goed is. Daarnaast wil ik niet onvermeld laten dat allerlei wensen zonder mankeren werden ingevuld. Zoals drie kleinigheidjes die ik merkte/rook/zag tijdens de proefrit. Die waren netjes opgelost toen ik de auto kwam ophalen. Daarnaast kreeg ik er nog een extra kenteken bij. En heeft een monteur mijn winterbanden op mijn oude originele Mazdavelgen gemonteerd, deze aan de auto geschroefd, de zomerbanden op de LMV-velgen zonder Mazdalogo gemonteerd en de nieuwe Mazdavelgen met nieuwe zomerbanden achterin de koffer gelegd. Twaalf handelingen dus.


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Winterswijk

12-11-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een nette Toyota Avensis gekocht bij garagebedrijf  Autofirst De Roef B.V. in Raalte.
Wij zijn door de eigenaar erg vriendelijk ontvangen en zijn handelen straalde gelijk vertrouwen uit . Wij zijn blij met onze aankoop en kunnen iedereen aanraden  om bij dit bedrijf een auto of auto onderdelen te kopen  prima hoor!


Ja, ik beveel dit aan

Edy & Elly uit Zwolle

12-11-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Lemelerveld

09-11-2016
9,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prettig bedrijf om zaken mee te doen! Erg goede service en komen hun afspraken na! Zeer betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan