Beoordelingen AutoFirst Eassan

9,4
10 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Chiel

15-12-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: snelle en keurige afhandeling
ik heb mij auto "showroom" klaar laten schoonmaken en het resultaat overtrof mijn verwachtingen, perfect resultaat!


Ja, ik beveel dit aan

Philippe uit Amsterdam

09-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fantastis geholpen. nooit eerder zo een goede ervaring bij een garage gehad . Goed uitleg van te voren. Werkzaamheden perfect uitgevoerd.. Prijs kwaliteit verhouding gewoon perfect. een woord: top!


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Weesp

01-12-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede ervaringen en weken heel service gericht, zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Diemen

20-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

John uit Amsterdam zuid oost

15-11-2016
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Almere

15-11-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: super snel geholpen en een geweldige service


Ja, ik beveel dit aan

Quirine uit Driemond

07-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ga hier bijna voor mijn plezier naar de garage! Je wordt zeer vriendelijk ontvangen en serieus genomen. De garage denkt met je mee in jouw belang en is open, eerlijk en transparant. Als je ergens over twijfelt, proberen ze je zo goed mogelijk te helpen. Alles is bespreekbaar! Top!
Vandaag kreeg ik iets te horen van de dealer, maar als je er SAMEN naar kijkt, blijkt dat wat de dealer zei helemaal niet te kloppen en daarnaast als ik er toch iets aan wilde laten doen, bij deze garage voor een veel reƫler bedrag. Ik ben zeer tevreden en laat mijn auto met een gerust hart hier achter ipv achterdochtig te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

H.J.H. uit Weesp

04-11-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Men nam alle tijd en met duidelijke uitleg wat er ging gebeuren.


Ja, ik beveel dit aan

Jarno uit ALMERE

01-11-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na de onaangename verrassing van "pech onderweg" , ben ik ronduit super goed geholpen door deze vriendelijke ploeg.
Onderdelen waren echt in no-time binnen en direct geholpen. Ik was dezelfde dag weer onderweg.
Heren, nogmaals enorm bedankt voor de snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit weesp

01-11-2016
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben super geholpen. zelf me ruiten werden schoon gemaakt en me auto werd helemaal gestofzuigd. ik kom hier zeker terug


Ja, ik beveel dit aan