Beoordelingen Autofirst Emmen

8,7
128 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Anoniem

21-04-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik heb hier een fietsendrager en een verloopadapter 13 polig naar 7polig besteld. De juiste fietsendrager was afgeleverd echter niet de juiste adapter. Heb gebeld (vriendelijk personeel trouwens). Hij verontschuldigde zich en zou de juiste adapter meteen opsturen. Ik mocht de andere adapter houden. Dag later komt een pakketje aan welke veel te zwaar was voor een adapter. Nieuwsgierig maak ik het pakketje open en zie dat behalve de juiste adapter er ook een fles autoshampoo en trekhaak dop is meegestuurd. Wat een service TOP!!!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Emmen

20-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Gewoon goeie klub, ik kom er niet vaak maar wordt altijd goed en netjes en met passie geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-04-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Nieuwlande

19-04-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekende ervaring met Autofirst Emmen. Makkelijk een afspraak gemaakt. Correcte kostenopgave vooraf. Leenauto meegekregen. Uiteindelijk net werk geleverd. Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Emmen

17-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het feit dat wij al meer dan 30 jaar onze auto’s kopen en laten onderhouden door deze vakgarage en vakmensen zegt denk ik genoeg... Altijd vriendelijk, eerlijk en snelle service.. en dan ook nog tijd voor een geintje... TOP!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-04-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima bedrijf, correcte bediening; prijs zomogelijk bespreekbaar


Ja, ik beveel dit aan

H uit Emmen

13-04-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

H.J.C. uit Emmen

11-04-2018
8,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: wordt vriendelijk en goed geholpen tegen een redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Emmen

03-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Billie uit Coevorden

28-03-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De accu van mijn auto laten vervangen en programmeren.
Dit laatste bleek toch niet nodig te zijn en scheelde weer geld, wederom een eerlijk en goede service.


Ja, ik beveel dit aan