Beoordelingen AutoFirst Dregema

8,7
162 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
141 t/m 150 van 162 beoordelingen

ina

29-07-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Emmen

26-07-2016
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

AJR uit Ens

24-07-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Emmen

23-07-2016
7,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Nieuw Buinen

23-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier een zeer laag geprijsde auto gekocht, die nog 9 maanden APK had. Voor wat je in dit segment mag verwachten, prima occasion, nette en vlotte afhandeling. Wat beter kan, is dat er bij het verkoopgesprek collega's van de verkoper in- en uit lopen. En niet alle van de bekeken auto's waren startklaar - een enkele accu was "dood". Al met al, keurig bedrijf met veel keus, zoek je in het segment onder de 5000 euro dan moet je hier haast wel slagen.


Ja, ik beveel dit aan

Cedric uit Emmen

22-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Hilbert uit Nieuwlande

22-07-2016
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Edith uit Linde dr

04-05-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Freddie en zijn team hebben ons al enkele malen naar grote tevredenheid geholpen😃
De bus van onze eigen zaak, de oudere Volvo v70 heeft al eens hulp van jullie gehad maar nu zijn we heel erg blij met jullie laatste expertise!
Onze Volvo c70 T5 is natuurlijk een super auto alleen die van ons reed waardeloos😳 Volvo heeft er naar gekeken en kon niets vinden, ikzelf dacht aan de banden maar ja, de banden waren nog goed en eerlijk is eerlijk ook wat zuinig waren we.... Eigenlijk baalden we van onze peperdure luxe cabriolet. Na de laatste beurt en APK kwam het bericht dat de banden afgekeurd waren en hebben Freddie advies gevraagd. Ik moest eerst bij collega Maarten langs om de auto goed te laten bekijken, eerlijk is eerlijk, ik mopperde daar op want ja, wie heeft het niet druk? Twee keer rijden voor banden, tssss😉 Het bleek dubbel en dwars de moeite waard.
Inmiddels rijden we er nu een paar weken mee en hoera😃 hoera😃 hij rijdt super! Als nieuw! Ongelooflijk😁 Aanrader voor iedereen die ergens over twijfelt... Freddie, Maarten, super bedankt👍👍👍👍 ieder ritje is nu een feestje😎


Ja, ik beveel dit aan

alfred uit emmen

08-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: top!!!
automaat van de w211 200 cdi laten spoelen en schakelt weer perfect.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Schoonebeek

04-01-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zowel mijn eigen auto als mijn leaseauto heb ik in onderhoud bij Autofirst Emmen. Ik kom er voor standaard onderhoud, maar ook voor reparaties e.d.. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, werkzaamheden worden 100% transparant aangegeven en zeer vakkundig uitgevoerd. Dik tevreden dus!


Ja, ik beveel dit aan