Beoordelingen AutoFirst Eurocar het Gooi

9,0
56 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Houria uit Hilversum

19-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top garage! Dienstbaar en heeft oog voor kwaliteit en service voor alle klanten! Je hebt het gevoel dat je bijzonder bent!


Ja, ik beveel dit aan

Asef uit Hilversum

18-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Almere

18-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij Eurocat het Gooi en ben zeer tevreden!

Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ewoud uit Almere

13-05-2017
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nog even terugkomen op mijn laatste bericht. Er is een goed gesprek geweest met de eigenaar. Deze is alles behalve blij met hoe het gelopen is. De eigenaar had hier geen invloed op, helaas een van zijn medewerkers. Maar de eigenaar heeft t uiteindelijk goed opgelost.


Ewoud uit Almere

12-05-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb altijd geleerd, de waarheid duurt het langst. Kom niet met een verhaal aan, altijd in onderhoud, weet van wie de auto geweest is etc. Wat gewoon niet zo is. Voor een paar honderd euries zijn jullie 5 klanten kwijt. Gewoon eerlijk zijn. Had ik de auto ook gekocht, en waren we nu nog klanten.


Jaap uit Hilversum

12-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto is al jaren in onderhoud bij hen. Uitstekende service en heel betrouwbaar. En het zijn ook nog leuke mensen :-)


Ja, ik beveel dit aan

raymond uit Naarden

06-05-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: correct en snel


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Hilversum

25-04-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig!


Ja, ik beveel dit aan

Ferdinand uit hilversum

25-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een prima ontvangst en vriendelijke en gezellige ontvangst. Mee denken en niet je laatste cent uit je zak praten.
Kortom ik ben erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Hilversum

23-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige persoonlijke service!


Ja, ik beveel dit aan