Beoordelingen AutoFirst Eurocar Hilversum

8,8
68 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

hennie uit hilversum

13-06-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Almere

12-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Betrouwbaar. Aardig en vakkundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit HILVERSUM

08-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijke persoonlijke benadering. Snelle service en deskundige automonteurs. Ik heb dit steeds als prettig ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

O.T. uit Hilversum

04-06-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd snel, vakkundig en voor een goede prijs geholpen. Ik kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Hilversum

01-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik had vandaag om 10.15 een afspraak.toen ik binnen kwam lopen, werd ik vriendelijk verwelkomt, wilt u een kopje koffie.graag zij ik. heerlijk was de koffie,ik gaf mijn sleutel af , een vriendelijke jongedame vertelde mij dat ik kon plaatsnemen in het kantoor, maar ik ben even gaan wandelen.na een uurtje kwam ik terug was hij bijna klaar,ik raad andere aan om hier naartoe te gaan.zo vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Hilversum

25-05-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een zeer goede garage vooral eerlijk naar de klant toe,goed advies en schappelijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Dolf uit Hilversum

23-05-2018
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Pas na 8:30 kwam de medewerker aan die de computer kon bedienen. Ik miste hierdoor mijn trein. Het voorgaande bedrijf, Garage Snel was vaak vanaf 7:30/ 7:45 uur al operationeel. Vroeg geholpen kunnen worden is voor mij een voorwaarde.


Caroline uit Hilversum

18-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekend! Vriendelijke en snelle service, deskundige hulp. Dit blijft voortaan mijn garage.


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Hilversum

10-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deze garage heeft de dorpels van mn nissan compleet vernieuwd links en rechts , omdat het knip plak en laswerk van vorige eigenaar/oplichter RUDY SNEL te wensen over liet en ze hebben het prachtig gedaan ; mijn complimenten !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan