Beoordelingen AutoFirst Garagebedrijf Petrogas B.V.

8,8
328 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
311 t/m 320 van 328 beoordelingen

Norbert uit Amsterdam

20-04-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service. Vriendelijk en deskundig personeel die je kennen en waar je geen nummer bent. Een verademing in vergelijk met alle Amsterdamse, onpersoonlijke en dure autogarages.


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Baambrugge

15-04-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik had jaren geleden een specifiek probleem met mijn audi wat ze bij audi zelf niet konden vinden, maar het is door garage petrogas gevonden en perfect hersteld. De service is ook super goed, laatst nog was mijn accu plotseling kapot gegaan in het weekend, binnen 5 minuten kwamen ze voor rijden en een kwartier later zat er al een nieuwe acuu in mijn auto. Beter kan toch niet ?


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Amsterdam

04-04-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al zo'n 20 jaar en ben nog nooit met een gevoel naar huis gegaan dat er iets niet in orde was. Petrogas heeft het ambacht hoog in vaandel staan. Het zal altijd mijn garage blijven. Ik meld dan ook reglmatig nieuw klanten aan, omdat ik dit bedrijf van harte aanbeveel.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Nigtevecht

04-04-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goed. Snel, behulpzaam, vriendelijk, betrouwbaar, denken mee met de portemonnee.


Ja, ik beveel dit aan

alice uit Abcoude

03-04-2012
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Willem

03-04-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier wordt je vriendelijk en betrouwbaar geholpen, dat kom je niet meer zo vaak tegen. Geen flauwekul maar echt waar voor je geld.
De mannen in de werkplaats hebben veel expertise op een heel breed gebied en de werkplaats is erg modern. Ben er al jaren klant en dat gaat niet veranderen. Ouderwets familiebedrijf wat op een moderne manier goed werk levert !


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Blaricum

20-03-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Abcoude

02-03-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, klantgericht, kleinschalig, direct contact.


Ja, ik beveel dit aan

Alexia uit Abcoude

26-02-2012
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb een kleine opmerking.
Jullie hebben 2 x gebeld om van te voren te vertellen wat de schade precies is en later om te vertellen dat de auto klaar was. Helemaal goed. Wat wel opviel, is dat je een geblokkeerd nummer hebben, dat dus niet automatisch teruggebelt kan worden. Dat is niet handig. Het is handiger als het nummer zichtbaar is en het meteen opgeslagen kan worden in een telefoon. Wordt het wellicht sneller weer gebeld, toch?
Misschien hebben jullie wel een goede reden om het geblokkeerd te hebben, maar dit is de andere kant ervan.
Succed en tot een volgende keer, vr gr Alexia


Ja, ik beveel dit aan

aart uit amsterdam

17-02-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan