Beoordelingen AutoFirst Haleco

8,6
696 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 696 beoordelingen

Anja uit Oirsbeek

05-09-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf heeft mensen in dienst die totaal niets van veiligheid weten of er iets van aan trekken. De eigenaar reageert laconiek en lacht zelfs er om. Tot een oplossing wil hij niet komen. Werkzaamheden beschreven op de rekening kloppen niet! Dit bedrijf is een FIASCO!


Ruud uit Oirsbeek

05-09-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: WOW WAT EEN ONKUNDE!!
Controle beurt laten doen: Betalen.
Reparaties laten doen: Betalen
Keuring: Betalen.
Dan krijg je problemen. Dan geven andere garages en zelfs de ANWB je de mededeling dat deze wagen NOOIT gekeurd had mogen worden. Dit bedrijf heeft lak aan uw veiligheid!


Don uit Geleen

03-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, klantgericht, oplossingsgericht, vriendelijke bejegening.


Ja, ik beveel dit aan

Gerries uit Valkenburg L/B

30-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Oirsbeek

28-08-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf is bijzonder slecht. Na uitgebreid onderzoek van alles laten herstellen en keuren. Vervolgens geeft de ANWB en meerdere vakgarages aan dat deze wagen NOOIT gekeurd had mogen worden. De garage is ook totaal ongeïnteresseerd.


Math uit Sittard

26-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kan geen verkeerd woord zeggen over dit bedrijf, dat naast auto's ook campers repareert / onderhoudt.
Vanaf het eerste contact voelde het goed aan bij Haleco en heb ik een goed adres voor mijn camper


Ja, ik beveel dit aan

john uit landgraaf

20-08-2017
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: zeer vriendelijk en correcte behandeling .ben zeer te spreken over dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

paul uit nuth

10-08-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Goswin uit Spaubeek

07-08-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-08-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Pas op bij deze garage! Vragen om diagnose gaan ze zonder af te spreken repareren. Hoor van meerdere mensen negatieve ervaringen!