Beoordelingen AutoFirst Henk Schasfoort

9,3
44 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

Lydia

15-02-2019
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al een paar jaar tervreden klant bij Henk Schasfoort!

Als ik bel, kan ik er meestal direct terrecht en vaak een leenauto/fiets beschikbaar, ideaal!

Één minpuntje: de laatste keer olie en vloeistoffen bijgevuld waren, terwijl ze alleen een veer moesten vervangen en niets gevraagd hebben. (totaal toch €21,30 terwijl ik zelf vloeistoffen/olie in de kofferbak heb liggen) hierover wel ontervreden...


Ja, ik beveel dit aan

johan uit wierden

12-02-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Harbrinkhoek

12-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De storing aan de elektrische ramen onze alfa 156 is super hersteld!


Ja, ik beveel dit aan

W uit Wierden

04-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurige service, vriendelijk en deskundig personeel. Een echte aanrader voor zowel moderne als klassieke auto's van apk tot complexere reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Almelo

28-01-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn vader komt hier al jaren. Goede service en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Jw uit Wierden

14-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Positief doet wat je vraagt (90%) wordt altijd correct geholpen. Ook vergeten zaken worden naderhand correct opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Gretha uit Wierden

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gina uit Almelo

07-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Borne

03-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede deskundige garage, kom hier al een paar jaar met onze Alfa en onze Fiat we worden altijd netjes geholpen en altijd voor een mooie prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Desiree uit Vriezenveen

25-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Al 30 jaar een vertrouwd gezicht en dat gaat over van vader/moeder op de kinderen. Ga door zoals jullie nu doen.
Chapeau


Ja, ik beveel dit aan