Beoordelingen AutoFirst Hofsink & Nijland

8,7
1676 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 1676 beoordelingen

Dirk Jan uit Hardenberg

22-04-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer positief. Deze garage was mij aangeraden door een chef monteur bij de RDW. Zeer snel was het probleem opgelost en gezien de complexiteit om bij de condensor het n mijn auto te komen (voorbumper diende zelfs verwijderd te worden) viel de rekening mee. Manuren waren zeer netjes. Goed gespecificeerde rekening. Zorgt voor duidelijkheid. Heb wel eens anders gezien bij garages.


Ja, ik beveel dit aan

Allan uit Hardenberg

19-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto First Hofsink&Nijland is een fijn bedrijf om een auto te kopen,Ze nemen de tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Lutten

19-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedrijf waar je altijd terecht kan . Super vriendelijk . Bert en Marcel zijn gewoon zichzelf gebleven 👍dus wij gaan niet over naar een ander . Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Tammo uit Westerhaar

15-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prachtige Citroen DS.3 e-HDi gekocht afgelopen zaterdag.
Zeer tevreden over de auto, daarnaast goed en vriendelijk geholpen door Bert.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit HARDENBERG

13-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, meedenkend, goede service en technisch goed op de hoogte met de moderne techniek.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hardenberg

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Hardenberg

12-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring door nuchtere en heldere communicatie


Ja, ik beveel dit aan

Rianne

11-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Bergentheim

09-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Netjes uitgezocht wat het probleem met onze auto was, dit vervolgens meerdere keren teruggekoppeld naar ons vanwege de problemen die gesignaleerd zijn en daarnaast advies gegeven over de beste oplossing. Vriendelijk personeel en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Hardenberg

09-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundige en vrendelijk meedenkende personeelsleden en management
Een modern up to date ingerichte garagebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan