Beoordelingen AutoFirst Hofsink & Nijland

8,7
1507 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 1507 beoordelingen

Hans uit Nijverdal

16-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon perfect in service en reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-08-2018
8,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: erg correct en duidelijk


Ja, ik beveel dit aan

T uit Hardenberg

14-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Staan altijd voor je klaar en je wordt er goed geholpen. Echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Bruchterveld

14-08-2018
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gebracht voor APK en onderhoud.

Er was tussentijds overleg betreffende vervanging banden. Wel heel vreemd voor ons omdat bij aanschaf van deze auto bij uw bedrijf een jaar gelden twee nieuwe voorbanden zijn gemonteerd en nu komen dezelfde banden niet meer door de keuring. Wij rijden geen abnormale afstanden en hebben ook geen abnormale rijstijl.
Overleg geweest om nu vier allweather banden te monteren en dat er qua prijs meegedacht zou worden / aangepaste prijs toegepast vanwege de snelle slijtage voorbanden.

Echter op de rekening hier niets van doorgevoerd. Dat was erg teleurstellend. Na een bezoek aan uw garage om over deze nota te praten is er enigszins meegedacht en de nota enigszins aangepast.

Aandachtspunt voor uw garage om de communicatie die met de klant is geweest ook correct door te voeren in de nota,s.
Voorkomt de nodige ergernis.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Hardenberg

13-08-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Hardenberg

11-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klant vriendelijk en goed zakelijk geholpen.
Oude auto werdt niet afgekraakt (zoals vaak gebeurt bij anderen) maar gewoon een reƫle prijs genoemd. Leuke auto weer gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Hardenberg

09-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Coevorden

08-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Hardenberg

07-08-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meer dan 18 jaar een vertrouwde garage.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Hardenberg

02-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk personeel en een uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan