Beoordelingen AutoFirst K. Seitz

9,1
231 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 231 beoordelingen

Bpt

12-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Will uit Roermond

27-11-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Swalmen

27-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn, snel en kundig.


Ja, ik beveel dit aan

Max uit HERTEN

24-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Heel

21-11-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Agnieszka uit Roermond

12-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Echt goede bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Mariƫlle uit Swalmen

12-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Colette uit Meerssen

07-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helema Top.


Ja, ik beveel dit aan

frans uit roermond

06-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Roermond

29-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Je kent het wel.. al weken rijd je rond en zo nu en dan plopt er in je infoscherm een waarschuwing op. Motor service vereist...
Na de auto uit te hebben gelezen zouden het diverse oorzaken kunnen hebben, het was immers geen storing maar een aandachtsmelding.
Na wat speurwerk bleek de intercooler lek te zijn, welke verklaarde dat de melding pas in het scherm kwam bij inhaalwerk op de snelweg en daarbuiten nooit.
Krijn heeft de intercooler vakkundig verwijderd en vervangen door een nieuw exemplaar en de veel (maar toch ook weinig) zeggende melding was verdwenen.

Inmiddels is het een aantal dagen geleden dat deze reparatie heeft plaatsgevonden en merk ik niet alleen dat de melding uit het scherm is, de auto lijkt zijn oude vermogen weer terug te hebben en lijkt de automaatbak niet meer te slippen.
Kortom.. een dikke 10 voor het oplossen van deze irritante melding.


Ja, ik beveel dit aan