Beoordelingen AutoFirst Leidsche Rijn

9,4
28 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Paul uit Nieuwegein

17-11-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Naast vakundigheid ook een persoonlijke gezellige benadering van de klanten. Schappelijke prijs en snelle afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Vleuten

16-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meer dan 15 jaar sleutelt Marc aan mijn auto en daarom is het zo mooi om te zien dat steeds meer klanten zijn vakmanschap zijn gaan waarderen. En het verbaast me niets de hoge waarderingscijfers! Terecht! Nog steeds klantvriendelijk, eerlijk en bekwaam. Complimenten aan het hele team van Autobedrijf Leidsche Rijn en Marc in het bijzonder.


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Utrecht

04-09-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede prijs voor distributieriem vervangen Opel Astra SW en paar kleine klussen zoals remschijven achter. Beter dan offerte OPEL merkdealer en Kwik Fit. Tot nu toe tevreden over de reparatie. Vriendelijke zaak. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Maarssen

02-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een garage waar ze met je meedenken en voor een betaalbaar tarief echt de expert zijn voor je auto! Ik raad het iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

Edwim uit Vleuten

20-07-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afvoerslang van de airco was stuk,aan de passagiers kant wat de hele vloer nat


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Utrecht

14-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel, kundig en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Utrecht

21-06-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had een defecte airco, ik mocht snel komen om te kijken wat het probleem was. Er zal een lek in en er moest een onderdee worden l vervangen worden. Omdat ik o.a met vakantie ging hebben ze alles in het werk gestelt om het de volgende dag te repareren hetgeen gelukt is. Pascal en je mannen prodiciat geweldige zoals jullie mee denken met jullie klanten.





Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Utrecht

17-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na 10 jaar klant ben ik nog steeds dik tevreden over de dienstverlening en deskundigheid. Het is een eerlijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jop uit Utrecht

24-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb alléén maar goede ervaringen met dit bedrijf! Klantvriendelijk, goede service, en....de auto loopt na een bezoek aan het bedrijf weer top! Wat wil je nog meer!!!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Utrecht

10-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan