Beoordelingen AutoFirst Leidsche Rijn

9,4
45 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Winod uit Hoofddorp

06-03-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: AutorFirst heeft mij klantvriendelijk geholpen. Reparaties zijn in hoge kwaliteit afgeleverd en mijn auto rijdt geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

O. uit Utrecht

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima autobedrijf dat een zorgvuldige en zeer betrouwbare indruk achterlaat! De zeer positieve beoordelingen lijken me ook zeer terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Winod uit Hoofddorp

16-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn eerste ervaring met AutoFirst Leidsche Rijn is dat de team (mevrouw Pascal en haar man) is zeer vakkundig, vriendelijk en oprecht. Mijn auto is gerepareerd en APK goedgekeurd naar beste behoren! Alles is in hoge kwaliteit afgeleverd. Ik ben bijzonder dankbaar hiervoor! Ze hebben een blij en terugkomende klant.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Utrecht

21-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alle garages kunnen een voorbeeld nemen aan jullie. Ontzettend goede en vooral betrouwbare dienstverlening


Ja, ik beveel dit aan

Corina uit Utrecht

30-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd goed en vriendelijk word je er geholpen
Heel persoonlijk
En vooral natuurlijk de goede service en kwaliteit van werken is echt top


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Maarssen

18-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren klant bij dit fijne bedrijf, Marc, Pascal en collega's staan altijd voor je klaar om je snel en vakkundig weer op weg te helpen !!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud

03-09-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: deskundig
flexibel
denken goed mee
sympathiek
alle afspraken nagekomen
communicatie kan uitgebreider


Ja, ik beveel dit aan

John uit Leusden

22-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Corina uit Utrecht

25-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele fijne garage, altijd goede service , en ontzetten klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Utrecht

25-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring:
Ik wil even zeggen, dat ze super service verlenen! Wij zij er blij mee.
En ze worden bedankt voor het uitzuigen van onze Audi! Het viel me gelijk op!
En de mogelijkheid als het nodig is, om de auto voor de deur op te halen en terug te brengen, vind ik ook Super geregeld.
Top!


Ja, ik beveel dit aan