Beoordelingen AutoFirst Leidsche Rijn

9,4
41 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Corina uit Utrecht

30-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd goed en vriendelijk word je er geholpen
Heel persoonlijk
En vooral natuurlijk de goede service en kwaliteit van werken is echt top


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Maarssen

18-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren klant bij dit fijne bedrijf, Marc, Pascal en collega's staan altijd voor je klaar om je snel en vakkundig weer op weg te helpen !!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud

03-09-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: deskundig
flexibel
denken goed mee
sympathiek
alle afspraken nagekomen
communicatie kan uitgebreider


Ja, ik beveel dit aan

John uit Leusden

22-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Corina uit Utrecht

25-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele fijne garage, altijd goede service , en ontzetten klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Utrecht

25-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring:
Ik wil even zeggen, dat ze super service verlenen! Wij zij er blij mee.
En ze worden bedankt voor het uitzuigen van onze Audi! Het viel me gelijk op!
En de mogelijkheid als het nodig is, om de auto voor de deur op te halen en terug te brengen, vind ik ook Super geregeld.
Top!


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Nieuwegein

11-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb bijzonder goede ervaringen! Niet alleen beschikt AutoFirst Leidsche Rijn over uitstekende allround vakmensen, zij bieden een persoonlijke en zeer servicegerichte dienstverlening. Veiligheid staat voorop, ze zijn flexibel en denken altijd mee wat de beste oplossing is tegen een zeer scherpe prijs. Marc en Pascal zijn een voorbeeld voor de branche!


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Maarssen

13-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Maarssen

06-03-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Niets dan goede ervaringen. Het belangrijkste voor een garage is vertrouwen. Als leek ben je afhankelijk van een eerlijk advies en dat krijg je. Als een reparatie uitgevoerd moet worden, moet je ook gewoon betalen en is het alleen nog prettig als de prijs goed is. Als een reparatie niet echt nodig is, is het ook prettig als je eerlijk verteld wordt dat de reparatie nog wel even uitgesteld kan worden.
Zo werkt Autobedrijf Leidsche Rijn. Ik ben ongeveer een half jaar klant en heb uit pure tevredenheid zelf al 2 auto's in onderhoud en heb inmiddels al 2 bekendendoorgestuurd.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Houten

31-01-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Altijd perfect geholpen


Ja, ik beveel dit aan