Beoordelingen AutoFirst Leidsche Rijn

9,4
32 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Michel uit Houten

31-01-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Altijd perfect geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Marvin uit Vleuten

20-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto werd snel en goed gemaakt. Mijn auto rijd nu weer top!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Ansterdam

20-12-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bmw z4 3.0 reed niet lekker meer. Ze hebben de motor gespoeld, nw bougies, schijven voor vervangen. Na twee weken reed de auto weer als nieuw. Motor heeft er weer zin in. De investering meer dan waard. Auto rijdt bovendien zuiniger. Heel blij met auto first. Doen niet meer dan noodzakelijk en zijn eerlijk met advies. Heerlijk een garage met kennis


Ja, ik beveel dit aan

Nesta uit Utrecht

20-12-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer prettige en hulpvaardige service! Ook het zoveelste mankement wordt door Marc, Pascal en Frans met opvallend veel geduld en volharding benaderd, en toch betaalbaar gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nieuwegein

17-11-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Naast vakundigheid ook een persoonlijke gezellige benadering van de klanten. Schappelijke prijs en snelle afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Vleuten

16-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meer dan 15 jaar sleutelt Marc aan mijn auto en daarom is het zo mooi om te zien dat steeds meer klanten zijn vakmanschap zijn gaan waarderen. En het verbaast me niets de hoge waarderingscijfers! Terecht! Nog steeds klantvriendelijk, eerlijk en bekwaam. Complimenten aan het hele team van Autobedrijf Leidsche Rijn en Marc in het bijzonder.


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Utrecht

04-09-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede prijs voor distributieriem vervangen Opel Astra SW en paar kleine klussen zoals remschijven achter. Beter dan offerte OPEL merkdealer en Kwik Fit. Tot nu toe tevreden over de reparatie. Vriendelijke zaak. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Maarssen

02-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een garage waar ze met je meedenken en voor een betaalbaar tarief echt de expert zijn voor je auto! Ik raad het iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

Edwim uit Vleuten

20-07-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Afvoerslang van de airco was stuk,aan de passagiers kant wat de hele vloer nat


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Utrecht

14-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel, kundig en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan