Beoordelingen AutoFirst Leidsche Rijn

9,4
47 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Fred uit Vleuten

09-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben in het bezit van A4 Cabrio 2004 1.8T. Doe (bijna) al het onderhoud zelf. Had last van een olielucht; even vanuit Vleuten langsgereden en ondanks dat ik daar voor het eerst kwam; bijna gelijk geholpen. Een van heren onder de auto gekeken en mij gerustgesteld. Dus NIET ff op de brug en een paar honderd euro's uit je zak kloppen. Nee helemaal gratis. Hulde . Zal in voorkomende gevallen zeker terugkomen en voor jullie reclame maken.


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Vleuten

29-04-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Winod uit Hoofddorp

06-03-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: AutorFirst heeft mij klantvriendelijk geholpen. Reparaties zijn in hoge kwaliteit afgeleverd en mijn auto rijdt geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

O. uit Utrecht

18-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima autobedrijf dat een zorgvuldige en zeer betrouwbare indruk achterlaat! De zeer positieve beoordelingen lijken me ook zeer terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Winod uit Hoofddorp

16-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn eerste ervaring met AutoFirst Leidsche Rijn is dat de team (mevrouw Pascal en haar man) is zeer vakkundig, vriendelijk en oprecht. Mijn auto is gerepareerd en APK goedgekeurd naar beste behoren! Alles is in hoge kwaliteit afgeleverd. Ik ben bijzonder dankbaar hiervoor! Ze hebben een blij en terugkomende klant.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Utrecht

21-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alle garages kunnen een voorbeeld nemen aan jullie. Ontzettend goede en vooral betrouwbare dienstverlening


Ja, ik beveel dit aan

Corina uit Utrecht

30-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd goed en vriendelijk word je er geholpen
Heel persoonlijk
En vooral natuurlijk de goede service en kwaliteit van werken is echt top


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Maarssen

18-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren klant bij dit fijne bedrijf, Marc, Pascal en collega's staan altijd voor je klaar om je snel en vakkundig weer op weg te helpen !!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud

03-09-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: deskundig
flexibel
denken goed mee
sympathiek
alle afspraken nagekomen
communicatie kan uitgebreider


Ja, ik beveel dit aan

John uit Leusden

22-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig.


Ja, ik beveel dit aan