Beoordelingen AutoFirst Leidsche Rijn

9,3
14 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Ingemar uit Vleuten

17-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijke ervaringen moet ik zeggen, doen wat nodig is, denken met je mee en vervangen wat echt nodig is. Veiligheid en klantvriendelijkheid staan voorop. Ik verlaat de garage met een goede auto en een lekker gevoel wat voor mij belangrijk is.


Ja, ik beveel dit aan

Dominique uit Vleuten

16-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto wordt hier onderhouden. Alle beurten, tussentijds kleine zaken als olie bijvullen of lampje vervangen en de APK.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Utrecht

28-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zojuist snel en netjes geholpen tegen een goede prijs


Ja, ik beveel dit aan

bert uit vleuten

30-01-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Michèl

13-11-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk! Autobedrijf Leidsche Rijn neemt de tijd en denkt met je mee opzoek naar de beste oplossing. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Bilthoven

07-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jaap J.J. uit Maarssen

18-12-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima prijs prestatie verhouding van reparaties. Verstand van zaken. Er zijn niet veel mensen die aan ijn auto mogen sleutelen. Autobedrijf Leidscherijn wél! !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-10-2012
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kwam voor een bandenwissel. Plezierig contact, snel en effectief geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Utrecht (Leidsche Rijn)

17-08-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn vriend en ik komen hier allebei met onze auto's (Fiat en Alfa) voor onderhoud en APK en we worden altijd snel en kundig geholpen. Fijn om zo'n goede garage in de buurt te hebben!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis

15-08-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf. Ik kom inmiddels al jaren bij Marc. No-nonsense, verstand van zaken en bovendien nog eerlijk ook. Prima!


Ja, ik beveel dit aan