Beoordelingen AutoFirst Leidsche Rijn

9,4
35 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Annemarie uit Nieuwegein

11-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb bijzonder goede ervaringen! Niet alleen beschikt AutoFirst Leidsche Rijn over uitstekende allround vakmensen, zij bieden een persoonlijke en zeer servicegerichte dienstverlening. Veiligheid staat voorop, ze zijn flexibel en denken altijd mee wat de beste oplossing is tegen een zeer scherpe prijs. Marc en Pascal zijn een voorbeeld voor de branche!


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Maarssen

13-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Maarssen

06-03-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Niets dan goede ervaringen. Het belangrijkste voor een garage is vertrouwen. Als leek ben je afhankelijk van een eerlijk advies en dat krijg je. Als een reparatie uitgevoerd moet worden, moet je ook gewoon betalen en is het alleen nog prettig als de prijs goed is. Als een reparatie niet echt nodig is, is het ook prettig als je eerlijk verteld wordt dat de reparatie nog wel even uitgesteld kan worden.
Zo werkt Autobedrijf Leidsche Rijn. Ik ben ongeveer een half jaar klant en heb uit pure tevredenheid zelf al 2 auto's in onderhoud en heb inmiddels al 2 bekendendoorgestuurd.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Houten

31-01-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Altijd perfect geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Marvin uit Vleuten

20-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto werd snel en goed gemaakt. Mijn auto rijd nu weer top!


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Ansterdam

20-12-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bmw z4 3.0 reed niet lekker meer. Ze hebben de motor gespoeld, nw bougies, schijven voor vervangen. Na twee weken reed de auto weer als nieuw. Motor heeft er weer zin in. De investering meer dan waard. Auto rijdt bovendien zuiniger. Heel blij met auto first. Doen niet meer dan noodzakelijk en zijn eerlijk met advies. Heerlijk een garage met kennis


Ja, ik beveel dit aan

Nesta uit Utrecht

20-12-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer prettige en hulpvaardige service! Ook het zoveelste mankement wordt door Marc, Pascal en Frans met opvallend veel geduld en volharding benaderd, en toch betaalbaar gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Nieuwegein

17-11-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Naast vakundigheid ook een persoonlijke gezellige benadering van de klanten. Schappelijke prijs en snelle afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Vleuten

16-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meer dan 15 jaar sleutelt Marc aan mijn auto en daarom is het zo mooi om te zien dat steeds meer klanten zijn vakmanschap zijn gaan waarderen. En het verbaast me niets de hoge waarderingscijfers! Terecht! Nog steeds klantvriendelijk, eerlijk en bekwaam. Complimenten aan het hele team van Autobedrijf Leidsche Rijn en Marc in het bijzonder.


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Utrecht

04-09-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede prijs voor distributieriem vervangen Opel Astra SW en paar kleine klussen zoals remschijven achter. Beter dan offerte OPEL merkdealer en Kwik Fit. Tot nu toe tevreden over de reparatie. Vriendelijke zaak. Top!


Ja, ik beveel dit aan