Beoordelingen AutoFirst Olympia

9,1
326 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
291 t/m 300 van 326 beoordelingen

Tillon uit Hulsberg

17-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aardige, nette behandeling. Men probeert met je mee te denken en gemaakte afspraken worden netjes nagekomen. Eén van de weinige garages tegenwoordig die er nog een goede bedrijfsethiek op na houdt. Absoluut aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Kittie uit Berg en Terblijt

05-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Valkenburg

23-12-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Sibbe

03-03-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf, met zowel onderhoud en reparatie als bij aankopen van onze nieuwe auto via dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Sittard

20-02-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er al bijna 29 jaar. Perfect, Je wordt er warm als zijnde een familielid ontvangen. En het onderhoud en reparaties worden deskundig en perfect uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Houthem

17-01-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede en snelle service bij deze garage. Eigenaar en personeel zijn zeer klantvriendelijk en altijd bereid te helpen en geven ten alle tijden deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

TON uit HEERLEN.

16-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben sinds 1968 een zeer tevreden klant. Eigenaar en het zeer goed opgeleide personeel zijn zeer gemotiveerd een goed product neer te zetten. Bekwaamheid, service en klantvriendelijkheid zijn uitstekend. Hoop nog jarenlang klant te blijven. TON BOS / HEERLEN.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit valkenburg

06-11-2014
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Heb gereageerd op aanbieding autobanden,
correcte afspraak, snelle service, goeie prijs


Ja, ik beveel dit aan

Tecom uit Valkenburg

28-08-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Charles uit Valkenburg aan de Geul

16-05-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reeds een aantal wagens bij deze garage gekocht in de loop van 25 jaar en steeds keurig geadviseerd,bediend bij beurten en keuringen.
Men denkt mee hoe een en ander zo goed en voordelig mogelijk gerepareerd kan worden, uiteraard zonder hun APK-licentie op het spel te zetten! En zo hoort het ook! Top service, Top monteurs en spreek wens uit dat bedrijf nog lang deze inzet mag blijven tonen!Zelf niet hellen ......Jo bellen!


Ja, ik beveel dit aan