Beoordelingen AutoFirst Olympia

9,1
326 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
301 t/m 310 van 326 beoordelingen

Hans Sleijpen

13-10-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In noodgeval staan ze altijd voor je klaar. Goede service. Luisteren goed naar wat de klant wil of voor een probleem heeft. Perfect onderhoud en weinig onvoorziene dingen. Zeer betrouwbaar. Om aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit VIJLEN

03-05-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vanaf mijn 2de auto ben ik klant van dit bedrijf en ik ben nog nooit teleurgesteld. Vakkundig personeel en een bedrijfsleider die "de klant is koning" hoog in het vaandel heeft staan. Kwaliteit heeft zeker zijn prijs, maar het is het zeker waard.
Bravo Jo, ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

guus uit meerssen

26-04-2013
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Wijlre

23-04-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik kom al 43 jaar in deze garage voor onderhoud en APK keuring.
Prima service en je wordt steeds goed geholpen door vakkundig personeel. Afspraken worden goed nagekomen. Bij aankoop van mijn nieuwe auto heb ik goede en duidelijke uitleg gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

hub uit valkenburg

21-02-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: toyota niet van dit bedrijf
maar al jaren kom ik er voor onderhoud service en apk
prima bedrijf houden zo


Ja, ik beveel dit aan

Doreth uit Valkenburg

31-01-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele jaren terug gebruikte auto gekocht waar ik, zelf nu nog erg veel plezier van heb. Weinig problemen mee gehad, enkel gebruikelijke slijtage. Niet te duur, ze denken altijd met me mee.


Ja, ik beveel dit aan

Fernand uit Sibbe

31-01-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Meerdere auto's gekocht, altijd in onderhoud geweest. Vooral goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Fernand uit Sibbe

31-01-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

F uit Valkenburg

25-01-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn Seat arosa 3 jaar geleden gekocht bij deze garage. Mijn eerste auto. Garage Olympia heeft voor mij echt de perfecte auto bezorgd. Bijna geen problemen gehad en als er iets was heb ik iedere keer de perfecte service gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Valkenburg

18-01-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wijzijn al heel lang klant van deze garage.
Zowel voor reparatie als ook voor het aanschaf van occasions ben je hier aan het goede adres. De kundigheid ,service en klantvriendelijkheid staat bij hun hoog in het vaandel!!!!!!!
Ze verdienen van ons een dikke 10!!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan