Beoordelingen AutoFirst Olympia

9,1
339 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
311 t/m 320 van 339 beoordelingen

Joop uit valkenburg

06-11-2014
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Heb gereageerd op aanbieding autobanden,
correcte afspraak, snelle service, goeie prijs


Ja, ik beveel dit aan

Tecom uit Valkenburg

28-08-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Charles uit Valkenburg aan de Geul

16-05-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reeds een aantal wagens bij deze garage gekocht in de loop van 25 jaar en steeds keurig geadviseerd,bediend bij beurten en keuringen.
Men denkt mee hoe een en ander zo goed en voordelig mogelijk gerepareerd kan worden, uiteraard zonder hun APK-licentie op het spel te zetten! En zo hoort het ook! Top service, Top monteurs en spreek wens uit dat bedrijf nog lang deze inzet mag blijven tonen!Zelf niet hellen ......Jo bellen!


Ja, ik beveel dit aan

Hans Sleijpen

13-10-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In noodgeval staan ze altijd voor je klaar. Goede service. Luisteren goed naar wat de klant wil of voor een probleem heeft. Perfect onderhoud en weinig onvoorziene dingen. Zeer betrouwbaar. Om aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit VIJLEN

03-05-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vanaf mijn 2de auto ben ik klant van dit bedrijf en ik ben nog nooit teleurgesteld. Vakkundig personeel en een bedrijfsleider die "de klant is koning" hoog in het vaandel heeft staan. Kwaliteit heeft zeker zijn prijs, maar het is het zeker waard.
Bravo Jo, ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

guus uit meerssen

26-04-2013
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Wijlre

23-04-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik kom al 43 jaar in deze garage voor onderhoud en APK keuring.
Prima service en je wordt steeds goed geholpen door vakkundig personeel. Afspraken worden goed nagekomen. Bij aankoop van mijn nieuwe auto heb ik goede en duidelijke uitleg gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

hub uit valkenburg

21-02-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: toyota niet van dit bedrijf
maar al jaren kom ik er voor onderhoud service en apk
prima bedrijf houden zo


Ja, ik beveel dit aan

Doreth uit Valkenburg

31-01-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele jaren terug gebruikte auto gekocht waar ik, zelf nu nog erg veel plezier van heb. Weinig problemen mee gehad, enkel gebruikelijke slijtage. Niet te duur, ze denken altijd met me mee.


Ja, ik beveel dit aan

Fernand uit Sibbe

31-01-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Meerdere auto's gekocht, altijd in onderhoud geweest. Vooral goede service!


Ja, ik beveel dit aan