Beoordelingen AutoFirst Olympia

9,1
339 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
321 t/m 330 van 339 beoordelingen

Fernand uit Sibbe

31-01-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

F uit Valkenburg

25-01-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn Seat arosa 3 jaar geleden gekocht bij deze garage. Mijn eerste auto. Garage Olympia heeft voor mij echt de perfecte auto bezorgd. Bijna geen problemen gehad en als er iets was heb ik iedere keer de perfecte service gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Valkenburg

18-01-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wijzijn al heel lang klant van deze garage.
Zowel voor reparatie als ook voor het aanschaf van occasions ben je hier aan het goede adres. De kundigheid ,service en klantvriendelijkheid staat bij hun hoog in het vaandel!!!!!!!
Ze verdienen van ons een dikke 10!!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Valkenburg

18-01-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanaf mijn eerste auto in 1973/74 ben ik klant bij deze garage, waar toen de huidige eigenaar al als vakkundig monteur in dienst was. De toenmalige Ford Taunus GXL werd in de loop der jaren gevolgd door een Peugeot Familiale, een reeks Mazda 626’s en enkele Hyundai Trajets. De meeste van die auto’s heb ik ook daar gekocht en niet rechtstreeks bij een dealer. Nooit spijt van gehad. Het technisch onderhoud was er altijd in goede handen. Altijd veilig, geen onnodige zaken en indien mogelijk op haar eigen initiatief een goedkoper en degelijk alternatief. Alhoewel ik geen brokkenpiloot ben, loop je in meer dan veertig jaar op de weg wel eens een deukje op. Ook dat soort zaken werd altijd vakkundig gerepareerd. Snel, correct en met begrip voor de omstandigheden van de klant. Ik ben zeer tevreden, vandaar een dikke negen en een half, want de tien is alleen voor de meester maar die ken ik niet!


Ja, ik beveel dit aan

Felix uit Valkenburg

15-01-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben erg tevreden over Garage Olympia. Ik heb bij Garage Olympia inmiddels 2 occasions gekocht, prima kwaliteit. Deze autogarage zorgt de afgelopen jaren dat mijn auto netjes gerepareerd, onderhouden en/of gekeurd wordt. Alles gaat in prima, duidelijk en transparant overleg. Je merkt duidelijk dat Olympia zich zeer betrokken voelt bij de klant.

Een dikke 10 dus!


Ja, ik beveel dit aan

carola uit voerendaal

15-01-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is een gerage die een zeer goede services heeft en erg klant vriendelijk is.
De prijs kwalitijd verhouding is zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan

roy uit voerendaal

15-01-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dat men de afspraken zeer goed nakomt en dat men nog als klant goed behandeld wordt en niet zoals veel andere zakkenvullers. De prijs kwalitijd verhouding is heel goed en er wordt niet zomaar roekeloos iets gemaakt maar eerst in goed overleg.
Het is gewoon een perfecte garage die er wezen mag, en niet in een lux pand wand dat betaal je toch maar.


Ja, ik beveel dit aan

Marlou uit Kerkrade

15-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant van dit bedrijf.
Niet allen voor onderhoud, maar ook voor aanschaf van nieuwe auto's.
Dit tot grote tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Marlou uit Kerkrade

15-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Valkenburg

15-01-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan