Beoordelingen AutoFirst Olympia

9,1
393 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
371 t/m 380 van 393 beoordelingen

Henk uit Wijlre

23-04-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik kom al 43 jaar in deze garage voor onderhoud en APK keuring.
Prima service en je wordt steeds goed geholpen door vakkundig personeel. Afspraken worden goed nagekomen. Bij aankoop van mijn nieuwe auto heb ik goede en duidelijke uitleg gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

hub uit valkenburg

21-02-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: toyota niet van dit bedrijf
maar al jaren kom ik er voor onderhoud service en apk
prima bedrijf houden zo


Ja, ik beveel dit aan

Doreth uit Valkenburg

31-01-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele jaren terug gebruikte auto gekocht waar ik, zelf nu nog erg veel plezier van heb. Weinig problemen mee gehad, enkel gebruikelijke slijtage. Niet te duur, ze denken altijd met me mee.


Ja, ik beveel dit aan

Fernand uit Sibbe

31-01-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Meerdere auto's gekocht, altijd in onderhoud geweest. Vooral goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Fernand uit Sibbe

31-01-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

F uit Valkenburg

25-01-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn Seat arosa 3 jaar geleden gekocht bij deze garage. Mijn eerste auto. Garage Olympia heeft voor mij echt de perfecte auto bezorgd. Bijna geen problemen gehad en als er iets was heb ik iedere keer de perfecte service gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Valkenburg

18-01-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wijzijn al heel lang klant van deze garage.
Zowel voor reparatie als ook voor het aanschaf van occasions ben je hier aan het goede adres. De kundigheid ,service en klantvriendelijkheid staat bij hun hoog in het vaandel!!!!!!!
Ze verdienen van ons een dikke 10!!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Valkenburg

18-01-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanaf mijn eerste auto in 1973/74 ben ik klant bij deze garage, waar toen de huidige eigenaar al als vakkundig monteur in dienst was. De toenmalige Ford Taunus GXL werd in de loop der jaren gevolgd door een Peugeot Familiale, een reeks Mazda 626’s en enkele Hyundai Trajets. De meeste van die auto’s heb ik ook daar gekocht en niet rechtstreeks bij een dealer. Nooit spijt van gehad. Het technisch onderhoud was er altijd in goede handen. Altijd veilig, geen onnodige zaken en indien mogelijk op haar eigen initiatief een goedkoper en degelijk alternatief. Alhoewel ik geen brokkenpiloot ben, loop je in meer dan veertig jaar op de weg wel eens een deukje op. Ook dat soort zaken werd altijd vakkundig gerepareerd. Snel, correct en met begrip voor de omstandigheden van de klant. Ik ben zeer tevreden, vandaar een dikke negen en een half, want de tien is alleen voor de meester maar die ken ik niet!


Ja, ik beveel dit aan

Felix uit Valkenburg

15-01-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben erg tevreden over Garage Olympia. Ik heb bij Garage Olympia inmiddels 2 occasions gekocht, prima kwaliteit. Deze autogarage zorgt de afgelopen jaren dat mijn auto netjes gerepareerd, onderhouden en/of gekeurd wordt. Alles gaat in prima, duidelijk en transparant overleg. Je merkt duidelijk dat Olympia zich zeer betrokken voelt bij de klant.

Een dikke 10 dus!


Ja, ik beveel dit aan

carola uit voerendaal

15-01-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is een gerage die een zeer goede services heeft en erg klant vriendelijk is.
De prijs kwalitijd verhouding is zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan