Beoordelingen AutoFirst Q Autoservice

9,7
18 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Marieke uit Etten Leur

17-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Begin januari pech, ruit kapot. Rondgebeld naar bedrijven en via via hier terecht gekomen. Goede service, lage prijs en snel (dezelfde dag) geholpen. Bekendere bedrijven vroegen soms het dubbele. Rij vrolijk met mijn gerepareerde auto weer verder.


Ja, ik beveel dit aan

Gimano Top Drive Center uit Belsele-Waas (België)

25-10-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zowel de zaakvoerder, Bayram als zijn medewerkers hebben me als nieuwe klant zeer hartelijk verwelkomt.

Bovendien heeft de zaakvoerder me, zonder voorafgaandelijke afspraak, me tussen al hun werk in netjes bijgenomen voor het monteren van 20 Inck breedsetvelgen op mijn Mercedes S500-klasse.

Naast de supergoede service, opmerkzaamheid en vakkundige montage hebben deze vaklui me terecht gewezen op vervangen van mijn remblokken en uitlijnen van mijn auto, op basis van de slijtage van mijn voormaige velgen en banden.

Eens ik aan de kassa passeerde stond ik stomverbaasd van de zeer scherpe prijs in vergelijking tot de geleverde arbeid.

Ik ben dan ook zéér tevreden over dit montagebedrijf en zal zeker terug rekenen op hun professionele diensten!

AutoFirst Q Autoservice, jullie verdienen 5 volwaardige sterren en een dikke 10 op tien voor service, kwaliteit en prijs.

Thank you very much.

Bu montaj şirketi kesinlikle herkese tavsiye edilir

Ben türkleri severim!

Belçika'dan çok teşekkür ederim.

Salam aleicum.

Gino :-) ;-)


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

29-03-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Senad uit Oosterhout

19-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij APK bleek flexibel deel uitlaat lek, geen probleem voor deze vaklui. Dezelfde dag alles besteld en vervangen. Daarnaast grote beurt uit laten voeren waaronder schockdempers, remschijven, remblokken, olie, filters en een airco service uit laten voeren. De BMW dealer zelf had het niet beter kunnen doen en dat voor een schappelijke prijs. Professionals die kwaliteit en sevice bieden tegen normale prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Ferdi uit Geertruidenberg

09-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor mijn vw Passat uit 2005 onlangs een grote beurt en distributie riem later vervangen.
Zeer klantvriendelijk geholpen, volgens afspraak op tijd klaar zijn.

Ook wil ik een opmerking plaatsen over de poetsbeurt.
Ik durfde er niet meer in te zitten zo schoon dat tie was. En ik kan je vertellen, hij was echt smerig van binnen vanwege mijn werk. Rooklucht eruit en al.

Kortom vakkundig en zeer klantvriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Grigor uit Breda

09-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Direct plaats gemaakt voor het maken van mijn auto. Zeer goede service!!


Ja, ik beveel dit aan

Ed

09-08-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk bedrijf met een prima prijs kwaliteit verhouding. Klantvriendelijk met goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Ozhan uit Oosterhout

08-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak is afspraak!


Ja, ik beveel dit aan

Rodney uit Etten-leur

08-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super een goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Fons uit Etten-Leur

08-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super goed nieuwe voorruit laten zetten van mijn dodge, de monteur zei dat mijn banden scheef af slijten hebben ze gelijk mijn auto uitgelijnd


Ja, ik beveel dit aan